TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 3 May 2021

SALAM RAMADHAN 2021

 

pic credit to google

SALAM RAMADHAN 2021


Diam tak diam dah masuk minggu2 akhir bulan ramadhan. Kejapnya masa berlalu... terlalu kejap rasanya. Blog ni pun dah lama sendu. Arini baru teringat nak update kejap, tu pun sebab tetibe ex-kolig wasap katanya terjumpa blog ni masa google resepi. 


Walaupun ade FB, IG..still sayang blog ni. Tempat luahan, bebel2, tempat merakam memori dalam kehidupan. Takkan dilupakan walau kadang2 tak update. Banyak kenangan dalam ni. Insyaallah ada masa, nanti nak aktif balik cuma tak tau bila. Banyak jugak nak dikongsikan dalam ni sepanjang 2021 ni. kat FB & IG pun dah tak aktif. Entah laa..cam malassssssss nak update2 sangat dah sekarang. 

Kepada followers blog ni, kite nak ucapakan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa dan Selamat Hari Raya (in advance sebab tak tau entah bulan raya dah abis baru nak update balik pasni)

Kalau ade salah silap dalam penulisan kat blog ni yang secara sengaja atau tidak mengguris perasaan followers or sape2 jer yang baca, harap dimaafkan lah ye. Yang baik hanya dari Allah SWT dan yang buruk datangnya dari kite yang tak sempurna ni.


Sehingga berjumpa lagi.................... Assalammualaikum WBT..byeee

2 comments :

  1. salam ramadhan kareem cikkak julieterr tuuh.. 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ramadhan jugak wakkk.. jaga SOP yer..SOP ok..bukan SUP..SUP xpe kalo nak tambah 2-3 mangkuk pun...ekekeke

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya