Friday, 7 May 2021

WAHAIIII DAYANG SARAWAK CORNER PUTRAJAYA, ORDER 4, 1 LAGI TAK DAPAT

 


Asben order menu berbuka dari Dayang Sarawak Corner Putrajaya jer arini thru Food Panda ke GRab. Masa tengah siap2 makanan nak berbuka, tetibe dia cakap ehhh Mi Kolok tak de., Order cam yang dalam list tu. Nasik 3 tu jer dapat, yang Mi Kolok Ayamnya tak dapat. Mi Kolok tu fav ayish.. tak tau cane nak komplen.. 

Lepas berbuka tu, try la bukak FB Dayang Sarawak Corner Putrajaya. Terus wasap bagi tau..yer la dah bayar kan... Tapi no yang reply tu cakap salah nombor. Eh rasa cam dah betul dah sebab direct call dari no kat page FB tu. Rupanya orang tu cakap org salah letak nombor dia..adeoiii haru betul hari ni..takde rezeki la kottt.. -_-




16 comments:

  1. Tak paham masa order pakai no apa. Takan lah lepas tu kata no salah. *garu garu kepala*

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa ordertu guna grab food/food panda. Masa komplen tu try search kat FB, jumpa nombor yg tu..tu yg org tu cakap salah. kiranya kat FB tu bukan official page dayang tu..kene contact Dayang Corner cawangan sg. besi la nampaknya nnt

      Delete
  2. pulak dah... pastu salah bagi no tepon pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya tu bukan FB dorang tu..xtau sape create..

      Delete
  3. alaa..sayang la klu xdapat claim smula..huhu

    ReplyDelete
  4. mcm tu pulakkk. try google cri no and call. hari tu pernah jadi order dekat murni. Bagus jugak dia bagi free meal untuk next order

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak google lagi lepas tu.. insyaallah nnt tgk cane.. hihi

      Delete
  5. wahh., bulaan puasa nih wak x try dayang sarawak ni lagi., huhuhu
    mcm nk order je mee kolok diplomatik tu ptg nih ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau laksa sarawak, sedap Dapur Kak Siti tu wak.. kalau mi kolok ni kite kureng sikit..suka mi kolok Hj. Salleh tapi tu laaaaaaaaaaaaa nun jauh di Kuching uwaaaaaaaaaaaa

      Delete
  6. kalau mrka gagal hantar, sepatutnya kena ganti dua hidangan. kesian kat pelanggan yg dah byr. geram tul jika ini terjadi kat abe kie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la...sian plak anak aritu x dpt makan mi kolok ayam..xde rezeki dia. huhuhu

      Delete
  7. report thru apps pun boleh. Food delivery ni salah satu benda yang biasa jadi tak cukup items. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. asben yg order..tak sure dia buat report ke tak aritu...agaknya lupa dahh

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤