TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 10 January 2018

KISAH Y.E.S @ KEDAI PERABOT DI SHAH ALAM TAPIIIIIIIIIII..........................



17.12.2017 | Sekadar nak share pastu nak clear gambar lam hp. Kisahnya tengah bulan 12 aritu, kite gi la Shah Alam. Sebab terjebak tengok kat ade satu FB tu kedainya buat clearance sales. Kebetulan masa tu memang tengah berkenan kat kusi metal dengan satu kusi ala scandi tu nak letak kat meja makan (sekarang masih guna kusi ikea yg RM13++ tu). Dorang promot kaw2 pulak kata rega murah RM50 jerrrrrrrrrrrrrrrrr satu (tengok kat FB org jual RM70-80++ satu). Mana tak hakak termakan hasutan nepesu nak mendeko rumah.  Nak beli 4 ketul..lagi 2 ketul pikir kendian nak kusi cane..

Lepas PM tepi kat FB kedai tu tanye pasal stok & mintak addddressss direction bagai, pergilah kitorang lakik binik ke sana. Kiranya keje 3 in 1 la sebab nak gi cari kedai makan best kat Shah Alam (sebab bertolak dari Putrajaya thari, pagi tu just buat sandwich ke ape je time tu), pastu konon nak gi kedai eco RM2 ni gara2 hasutan group deko2 la nih pastu baru last pegi kedai perabot tu.

Lepas lunch yang sedap kat sini (link kendian update), kitorang terus gi kedai perabot tu sebab dah tak menyabo2 nak beli 4 ketul kusi scandi & kusi metal tu. Lagi bertambah kusss semangat bila incek hubby cakap nanti dia top up bayar kusi makan tu syukurlah selamat dan jimattt duit hakak




Sampai sana tengok takde orang. Ehh.. dalam FB cam beratur jer orang pergi. Prasangka baik maybe sebab kitorang sampai dah petang pun..so ramai dah balik kot dari menyoping. Park kete depan kedai tu..masuk situ .....................






Dah kat dalam..tinggal yg display ni jer yang ada... kaooo ghaserrr???  -___________-




Tanye kat sales assistant kat situ pasal kusi yang kite nak tu..dia cakap dah abis stokkkkkk. Lahhhhhhhhhhhhh kenapa masa PM kat FB org tu cakap adeeeeeeeeeeeeeee. Kalau awal2 tau takde, memang la ku tak buang masa pegi situ pun. Baik pegi kedai eco RM2 tu..dah tentu2 habis duit kat situ tp puas atiiiiiiiiiiiiiiiiii -_-'









Snap2 gambar, masuk dalam kedai tapi xde menda berkenan sbb mahal & xde moddddddd pastu terus gerak balik.

KECHIWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....!!!!!!!!! 







8 comments :

  1. Replies
    1. mmg cantik, sisss...tp tu jer yang tinggal..ai is kechiwaaaaaaaaaaa :'(

      Delete
  2. Alaaa kesiannya. Selalu sales kalau murah sangat kat shah alam ni memang cepat habis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu la sisss.... cepat sangat abissssssssnyerrrr.. huhuhu

      Delete
  3. Mahal ek? Nampak pattern kerusi tu mcm cantik jugak tu...
    Tak ada rezeki tu namanya... bagus jugak tak de mende sebab selamat jugak poket hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ahh Sis..mahal la sket yg tu..yg poket tebal xpe la..kite poket x berapa nak tebal..so time sales tu la yg nak menyerbu tp malangnya xde rejeki..ekekekek poket memang selamat tp semangat nak mendeko meja makan tu dah kelautttttttttt.. hihi

      Delete
  4. Alahai.. Rugi masa je pergi.. Tapi lawa pula sofa pink tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ahh..rugi masa tp dpt jgk jenjalan g shsh alam.kalo x..xde alasan nak ajak incek hubby gi sane... hehe...sofa pink tu mmg lawa..dan reganya pun sangattt lawa...ekekeke

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...