TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 25 June 2012

❤ HARI KELUARGA JABATAN PERDANA MENTERI @ KOMPLEKS SUKAN AIR, PRESINT 6, PUTRAJAYA ❤

*tajuk panjang giler tp gamber seco'et jer*

Sepatutnya pergi semalam tp memandangkan lam aturcara x berapa nak best, we'olss pergi hari ni jer. Tu pun pergi disaat matahari dah ataskepala, dah panas terik dah pun. So harus la sblm pergi tu bekpes aka lunch. Sampai kat Kompleks Sukan Air tu dlm kul 12 thari, diulangi dah tengahari..MAMPU..?? incek hubby drop kat blkg stage jer sbb dia nak masuk keje. 

Sampai sane umat dah x ramai sangat orang, agaknyer thari memasing dah carik mekanan @ mane yg dekat balik umh. Kusi pun banyak kosong. Gambar2 sebenar ade lam perut Incek Sams & Cik Oly, malas nak tansper, pastu nak edit kasik lawa2. Haihh...byk keje tu..!! So, aktiviti mencilok adalah sangat menyenangkan, tp cilok dengan keizinan. hehe.. gambar ni adalah berbelasihsan aka kopipes dari FB incek hubby. ngeehehe...

Banyak gambar budak rambut merah aka Nabila nih jer sbb sape la saya nak soh ambik gambar bertiga ngan mak.. nak soh org situ2, memalu kucen lak rasanya. Member2 se-opis memasing sibuk ngan Dragon Boat & ade yg jadik urusetia Hari Kuarga.. 
*Fuhh..>!! Nasib baik x jadik urusetia, x memasal kne dtg sabtuahad*. :p

Mata dah ngantuk nak taip panjang2..so, tgk gambar jer la... 

ni kat jeti tepi tasik tu...xde orang time ni..terus cepat2 tangkap gambar.
masa wi'ols nak g situ, ade couple baring2 atas ni, 
x gerak2 lak tu..ingatkan pensan mati lemas ke ape.. owhh..!!
ade seksipotogerapi rupenyer.. 
ehh selowlaakausemah!!


muka budak nih xde mood sbb baru bangun tido.
dekat2 time nak abis acara, mata dia lak x bleh nak tahan2.
last2 tertido, sempat kot seketul dua mimpi2 indah dia..
so, nih la hasilnyer..senyuman yg mcm dipaksa..huhuhu


 rugi lak kalo sendiri x masuk lam gambar..
entah2 pasnih patbelastahun akan dtg baru g sini balik =))


 seharian Hari Kuarga dari kul 12 thari sampai 5.30 petang,
sangat memenatkan, kompom balik umh x larat nak masak *OK, alasan!*
So incek hubby bawak g makan kat Radix Fried Chicken, Sek. 9 (kot), Bangi 
ayam dia, ok ler..nak kata sedap sangat, boley ler try dulu..
kang saya ckp sedap, korang ckp x sedap,
klu saya ckp x sedap, korang ckp sedap plak..
terpulang pd selera memasing ..

sekali sekala kne tolong & sokong biz melayu.. ;)
bleh try..yg sedap, sos nasik ayam dia.. ngan air stoberi..hehehe
tp x blen KEHEPSI celen sbb tekak dah terbiasa cekik KEHEPSI dari kecik sampai skrg.
*OK, tipu kalo ckp dari kecik sbb kecik2 dulu x merasa pun ayam kehepsi yg diiklankan lam TV tu*



budak nih dah nampak katun Boboiboy dpn mata, 
mmg dah malas nak bergambar...
katun Boboiboy tu lagi sedap dari RFC or bergambar :))


❤ jeritan jejari julsjulie ❤

gambar2 sebenar entah biler nak hapdet..
as usual dah basi baru nak masuk belog..
keh keh kehh!!!


No comments :

Post a Comment

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...