TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 4 April 2013

❤ BANGLO DI BANDAR AKADEMIA (GAMBAR DARI FB BANDAR AKADEMIA ) - LAST PART ❤

 
 
 
 

Gambar-gambar terakhir..










 mesti akak ni seronok giler sbb x lame lagi masuk banglo dia.. 
*sekadar ramalan* :p








nampak x apa yg saya nampak..???
solatlah wlu dimana sekalipun.. ni dorg ckp pekerja kat situ. x sure bangla ke indonesia 


 Assalammualaikum bakal jiranku yang sungguh baik budi pekertinya...
nnt bulan posa, boleh la kita main hulur2 juadah bukak posa yer..
melalui pintu belakang, kita bertukar2 lauk, mengeratkan silaturrahim.. 
*Ohhsungguhmanisssnya..!!*



ini x sure ape...ruang dalam yg org blh buat kolam kecik tu kot..?
ce tengok kat gambar yg ade akak tu pozinggg...



Dah abis...boleh sambung tido sambil berharap mlm ni dpt mimpi pindah banglo ni secepat mungkin. 

JOM KITA BERJIRAN..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p



5 comments :

  1. untuk lbh detail meh join rakan2 yg dah beli disini https://www.facebook.com/groups/bandarakademia/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..dah join dah ari tu Bro... biasa tgk nama Bro komen2 kat page tu..heheehhehe ;)

      Delete
  2. salam sis, nk tanya.. kat bandar akademia ada kemudahan surau/masjid dan sekolah x?

    ReplyDelete
  3. salam sis, nak tanya.. kat kawasan bandar akademia ni ada kemudahan surau/masjid dan sekolah x?

    ReplyDelete
  4. Wlkmslm Sis Qurratul Qalb..

    Surau tak pasti sbb pergi melawat tapak b4 nih pun pergi sendiri.. klu pergi dengan sales agent (SA), mungkin dia bleh tunjuk kedudukan sekali..

    Tapi klu tak silap masa mula2 tanye SA b4 nih, lot yg kitorg saje2 tanye tu kira dekat jugak ler dengan surau ke masjid..

    ape2 ce try group ni https://www.facebook.com/groups/bandarakademia/

    hrp dpt membantu ;)

    ReplyDelete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...