TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 16 December 2013

> REHATKAN MATA....

 
 
 
 
 










> RUMAH CANTIK............. ♪♪♪ KALAU AKU KAYAAAAA.. ♪♪♪ KALAU AKU KAYAAAAA... ♪♪♪♪♪

 
 
 
 
 
 Cantikkan design rumah nih... menitik air mata menengoknyer.. Kalau la ade tanah sendiri & duit berguni2 x abis belanja....dah lame dah buat buat umah cenggini... siap bayar cash kat pemaju tu.. xde utang2 sampai ke tua nak tanggung.. tepi2 tu wat kolam ikan..pastu bela itik ayam & puyuh.. ehh...tak lupa, kucen, sugar glider, iguana ngan rebitt... wajibbbbbbbb tuu...

pastu tanam lak serai, halia, kunyit, daun kesum, daun pegaga..aloe vera ngan herba2 sumer.. nak makan, petik jer bakang umah.. aihhhhhhhhh..dah teruk benar berangan nih..

kalau akuuu kayaaaaaaaaa...♪♪♪
♪♪kalau aku kayaaaaaaaaaaaaa...
♪♪ n hari2..hari rayaaa...♪♪
*kesat air mata ngan hujung lengan baju*
 






















sumber : FB Appn Property And Development Sdn Bhd

Sunday, 15 December 2013

> SELAMAT PENGANTIN BARU..HARI KORBAN LEMBU.. HEW HEW HEW HEWWW :p

Cam biasa hujung tahun aka cuti sekolah ni adalah musim kawin. Kawan2 saya tak ketinggalan memilih tarikh yang sama untuk melangsungkan hari bersejarah nih. Antaranya kawan sekolah rendah aka kampung mate..kawan sekerja dan juga anak sedara (anak kazen kat kpg). 
Tahniah diucapkan kepada 3 pasangan mempelai dan Selamat Pengantin Baru buat mereka ini. Semoga berkekalan jodoh & bahagia hingga ke jannah. Amin..
Kak Nora & Suami 
Akad Nikah : 12/12/2013
Bersanding : 14/12/2013
Tempat : Kajang
kak Nora ialah opismet tp lain2 Seksyen kat opis ;) 
  

tak berkesempatan untuk pergi kenduri akak ni kat Kajang sbb incek hubby terpaksa masuk keje ari ni
Mazlan & Azlina 
Akad Nikah : 13/12/2013
Bersanding : 14/12/2013
Tempat : Oya, Sarawak
pengantin lelaki ialah kpgmate, kwn dari kecik & klasmet masa form 3;)
pengantin perempuan pulak schoolmate dari form 3 sampai 5


Nor Azimah & Ejam 
Akad Nikah : 13/12/2013
Bersanding : 14/12/2013
Tempat : Oya, Sarawak

Dia nih lak anak sepupu sebelah arwah ayah, pangkat anak sedaralah kiranya. 
Tak kenal pun sbb dulu2 dorang nih kecik lagi.. kalau jumpa pun x kenal kot anak sapa..
sejak ada FB nih, semua dah berjejak kasih.. jumpa balik pun kat FB thn lepas..




*Semua gambar adalah sumber dari FB dorang sbb x berkesempatan utk balik kpg  menghadiri kenduri dorang. 


Friday, 13 December 2013

> MY LOVELY FRUIT CHILD..HAKHAKHAKK :p

 
 
Gegambar wassap dari SIL masa balik kpg cuti sekolah baru2 ni.. theyolss balik bercuti dari Sabah & Brunei.. terus singgah kpg..sbb dah otw kan.. teruja & kejelesan dengar abg no.2 & abg no.3 balik, terus rikues mintak wassap gambar2 theyolss byk2 sampai pengsan... SIL layankan jer la permintaan adik ipar yg dah homesick tahap kronik nih..tskk..tskk..tskkk...

Ade certain gambar diedit disebabkan faktor auraaaa..ehh..aurat..hahaha..masih agak kegagalan dari segi edit mengedit.. perlukah ku kisah..?? .kihkihhkihh
 
Gigih ustajah Nacuaa @ Anur Nasuha Zulaikha bertudung merah tu
menutup aurat wlupun sesama muhrim di situ..
Along @ SIL ckp x nak kene bukak tudung dia tu..akhakhakhakk :p



 Ustajah Nacuaa mata bengkak sebelah..kene cium ngan bang nyamuk..darah manis kottt..


mata silau kene flash cam sbb dlm bilik tu dah tentu2 agak malapp jer lampunya..
 rasanya susah kot nak tgk budak nih mesra camera (dolu2 laa)
tp skrg SIL ckp senang nak tekel dia..umpan hp jer.. kid nowdayss  *sigh*
(bhs perancis ckp, budak zaman skrg) ohmaiiInggerisssss


 pose special utk R4BI4. ekceli percubaan utk membuat PEACE kata kak Aini dia..hehe


Nacuaa, Kak Wawa & Kak Nadia





Nadia ngan Kak Aini





Nabila, si rambut merah..cam biasa laaa aksi dia tuu... 


cekciii mak jemah nih berkemban ngan tola jer..posing utk Majalah Mangga agaknya..
abis laa Zila Bakarin pasnih x leh nak carik makann...hakhakhakk


Nabila dah pandai wat duck face.. hewhewhewhewww

Nasib baik baju theyolss muat lagik...masa beli raya ari tu mak uchu dorg nih main agak2 jer..
x tau saiz memasing.. maklum ler..setahun sekali dua jer jumpa... huhuuh


astagfirullahallll aziiimm... 
Ustajah Nacuaa yg dah terbang tudungnya...terus wat percubaan utk buat duck face..
kira jadik letteww.. kihkihh

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...