TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 16 December 2013

> RUMAH CANTIK............. ♪♪♪ KALAU AKU KAYAAAAA.. ♪♪♪ KALAU AKU KAYAAAAA... ♪♪♪♪♪

 
 
 
 
 
 Cantikkan design rumah nih... menitik air mata menengoknyer.. Kalau la ade tanah sendiri & duit berguni2 x abis belanja....dah lame dah buat buat umah cenggini... siap bayar cash kat pemaju tu.. xde utang2 sampai ke tua nak tanggung.. tepi2 tu wat kolam ikan..pastu bela itik ayam & puyuh.. ehh...tak lupa, kucen, sugar glider, iguana ngan rebitt... wajibbbbbbbb tuu...

pastu tanam lak serai, halia, kunyit, daun kesum, daun pegaga..aloe vera ngan herba2 sumer.. nak makan, petik jer bakang umah.. aihhhhhhhhh..dah teruk benar berangan nih..

kalau akuuu kayaaaaaaaaa...♪♪♪
♪♪kalau aku kayaaaaaaaaaaaaa...
♪♪ n hari2..hari rayaaa...♪♪
*kesat air mata ngan hujung lengan baju*
 






















sumber : FB Appn Property And Development Sdn Bhd

5 comments :

  1. semua impian kita pasti termakbul dengan izinNya...

    cuma kita ni manusia biasa dan hambanya ynag pasti akan berusaha lebih untuk memperolehi yang terbaik..janji kita dan keluarga mendapat keredhaan dariNya...insyaallah... :)

    Have a nice day...exchange link nanti sng nak follow dan updates lagi kan... (www.ibuvitaminshop.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. LINZ SHOPEE >> insyaAllah..semoga apa jua niat baik kita bersama2 dengan usaha kita akan diredhai Allah dan dipermudahkan jua.. dah follow awak.. btw, thanks singgah komen2 kat sini.. :)

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. wah... bagus yia, minta gambarnya yia bos...

    ReplyDelete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...