TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 4 January 2013

❤ TOLONGGG..!!! MUNTAH IJO HRMIS...!!❤




Masuk2 jer keje mggu ni bermulalah edisi muntah ijo HRMIS..!! Hari pertama masuk keje (2/1/2012), tgk2 meja penuh dengan tugasan2 yg perlu diselesaikan. Petang brief ngan 2nd bos utk pembaikan sistem failing, pentadbiran seksyen & kes yg lagi "satu" tu. Hmmm... terus terbayang harapan untuk bercuti blk Kelantan, kpg incek hubby mggu depan musnah,berkecai2, berderai & berterbangan segala debu2nya.

Bukan bik bos ckp x bleh cuti..x apply pun lagi sbb ptg semalam dia g KL utk tgk rumah Tun. Tapi sebab dah terbayang mcm mana nak sedap bercuti klu nak tinggalkan opis yg tgh melambak2 dengan keje pending, nak2 plak baru masuk pas cuti sakit 40 hari..??? Sure x selesa, nnt ape pulak kata bikbos..

Hari ni, semua sibuk buat HRMIS, sepatutnya dah last utk PPP hantar pada PPK tp PYD pun x hantar2 lagi semua laporan. Pastu dapat tau plak, staff ckp bahagian II & bahagian latihan utk semua staff kt sini dia x isik sbb x tau tu kene isik...aduhsssssssssssss..>!! rasa nak pengsan...!!

Ingatkan hari tu dia ckp dia dah siap buat separuh tu, bleh la settlekan wiken ni dari umah jer HRMIS tu tp bila dia dah ckp camtu, otometiknyer mmg x bleh nak buat dlm mggu ni,

Nampak gaya, terpaksa ler ckp ngan hubby yg cuti kne tangguh lagi & maybe blh blk Kelantan mggu depan pas settle semua.

sian dia..sian pak mentua & mak mentua jugak sebab saya dah lame dah x balik Kelantan...raya ari tu pun balik Swk sorang...sbb hubby x dpt cuti..

Takper la...kita hanya merancang...SYMP ;)

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...