TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 21 February 2013

❤ FRIDGE MAGNET (FM) DARI VIETNAM ❤


 

lame x update.. kne penyakit M yg kronik. Time sibuk, dtg lak semangat nak update. Tapi time free, boleh plak rasa malas..haihhh... 

Semalam naik seksyen sumber jumpa Kak Wan.. dulu sama team kursus Team Building kat Pahang. Bagi kek lumut yg tak berapa nak sedap tu kat dia & niat nak ambik sekali selendang yg tertinggal masa kursus bln lepas. Org yg tlg simpankan selendang tu dekat ngan seksyen kak wan. Tapi pas nyembang2 ngan kak wan, bleh plak terlupa pasal selendang tu. Lepas ambik pinggan bekak kes lumut tu, selamba jer turun tanpa perasaan. huwawaw

Sblm turun, kak wan kasik FM..dah lame kim kat dia tp x naik2 pun jumpa dia nak ambik.. nak bayo, kak wan x nak. So kira adiah dari Vietnam lah nih.. Alhamdulillah... thanks kak wan...Semoga murah rezeki akak. Aminn..!! hehehe

Ohye..kak wan ni jual tudung.. yg ala2 Fareeda tu tp tudung dia jual nama Fareewan..hahah..gurau jer.. klu sesapa terbaca entry ni (sbb blog ni x ramai yg tau pun hahaha), klu rasa nak order tudung dengan harga yg berpatutan, bleh contact FB kak wan. Klik jer kat [ FB KAK WAN ]


 Suke sangat...!! so makin bertambah ler koleksi FM pasni.. ade jugak kirim kat member masa dia g Jepun ari tu.. malas nak soh dia pos sbb x urgent pun. So nnt time cuti ke Tioman baru ambik kat dia. hehehe

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...