TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 19 June 2014

> HOMEMADE : SELIMUT PATCHWORK DAN ALAS KAKI UNTUK DIJUAL




Hai uolss...laiiiiiiiii...!! laiiiiiiiiiii..!! laiiii..!!! 

Nak tlg promot produk dari Sarawak jap yerrr. Aunty iolsss buat sendiri utk menambah pendapatan beliau. Sape berminat, bleh la contact saya sbb klu boleh, nak dia pos sekali. Homemade / patchwork seperti berikut:

1 - Selimut 

# Material : Kain cotton biasa, bukan yg mahal2 tu yerrr..rega pun mampu milik.,..hihiho
# Cara merisik : bagitau amende yg berkenan (cth: Selimut A) & wassap ker no 016-3024371
# Booking : available 2 hari jer. Sbb barang ni pun anak sedara iklankan jgk kat kwn2 dia. So 1st come, 1st serve
#Pas check stok, iols akan respon & urusan hanya kat wassap jer okeyy sbb blog ni x bukak selalu :) 
#Kos pos akan dikenakan sbb barang ni dari Sarawak :) 


Selimut A
*Booked (iolss dah booking) 

Selimut B
Wassap 0163024371


Selimut C
Wassap 0163024371

Selimut D
Wassap 0163024371

Selimut E
Wassap 0163024371

Selimut G 
Wassap 0163024371

2. Alas kaki - ada 2 saiz
# Ada 2 saiz..kecik ngan besar (sederhana besar)

Alas kaki A (besar)
# Ukuran (Panjang 31 inci @ 81cm / lebar 15 inci @ 37cm 
Wassap 0163024371

Alas kaki B (besar) *iolss dah bookinggg
# Ukuran (Panjang 31 inci @ 81cm 
# Lebar 15 inci @ 37cm 
Wassap 0163024371

Alas kaki C (besar) 
# Ukuran (Panjang 31 inci @ 81cm 
# Lebar 15 inci @ 37cm 
Wassap 0163024371

Alas kaki D (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki E (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki E (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki F (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm  
Wassap 0163024371

Alas kaki G (kecik)  
# Ukuran (Panjang 23.5inci @ 60cm
#Lebar 14 inci @ 36.5cm
Wassap 0163024371


4 comments :

  1. Salam Julie,

    Rajin sungguh aunty you kan?? Kalau I berangan je lebih, bila buat pon tak tau haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Honey dear >>> tu laa..mmg keje dia menjahit dari dolu2..disamping mengasuh budak..heheh..

      Saya pun dulu2 (doluuuuu22 sangatt) minat jgk buat patchwork ni tp salunya x siap2..klu siap pun makan masa bertahun..contohnya 3 sarung bantal kecik kt umh ni..klu x sbb mc 2 bln dolu2..agaknya x siap2..hahah

      Delete
  2. rajin dan kreatif si pembuatnya..alas kaki yg cantik warnanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAK KAMSIAH >>> tu la...mcm2 dia jahit kak..kalau saya buat, entah brp thn nak siap nih...hehehe

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...