TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 26 November 2014

> IOI CITY MALL - ( INDEX LIVING) PART (II)

 
 
 
 
Yang saya suka tempat ni, sbb dia buat tmpt pameran ala2 IKEA...ok la kalau nak tgk2 & cari idea nak ngias umah...cam kitorg nih, kalau nak g IKEA Damansara semata2, mmg lambat laaa.... ni pun rasanya dah 5-6 thn tak pegi IKEA..huhuhu
RUANG MEJA MAKAN 












 KITCHEN KABINET 























  BILIK TIDUR



















 selaku hantu kucen, iolss berkenan patung ni tp rega dia RM99..bukan RM9.90.. bhahaha


















abaikan apek tu..mmg dia tido kat situ..hehehe
















cermin ni x sesuai kalau ade budak kecik..sekali tolak, dah tumbangg..



bersambung..HOME PRO plak.... :)

2 comments :

  1. tiap kali tengok yang cantik-cantik mcm ni mesti dating semangat nak hias rumah...ubah sana ubah sini...hilang jemu tengok keadaan yang sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS NADIA RASHID >>> betul tu...tp kalau rumah sendiri sure semangat dia lagi dasyat berbanding yang rumah sewa...nak2 kalau terikat dengan kontrak ckp x leh ketuk sana..ketuk sini...sabo jer laa. kan.. hhuhuhuu

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...