TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 19 February 2014

> BANOFFEE PIE VERSI CAMPAK2 :p

 
 
Banoffee Pie ni saya buat dah lama..tahun lepas..tp godek2 lam pc kat opis..jumpa gambar2 ni. Sebelum delete, tu yg nak jugak haplod lam ni walaupun rupanya x seberapa, rasanya boleh tahan sbb ade pisang. Tapi x leh makan selalu kot..sbb manis & muak.
Resepi saya x ingat google kat blog yg mana satu..dah hilang ingatan. Uolss google la sendiri k. :p Topping dia pun saya campak mana yg ade jer kat umh tu. Gambar pie ni yg dah siap potong pun dah x tau save kat mana sbb masa tansper pic byk2 tu, x ingat dah folder yg mana. Ade yg saya save lam pc kat opis, ade yg save lam pc kat umh & ade yg save lam portable hard disc. 
Layan jer la pic tak seberapa. Tak sukeh, x yah tgk..haha mcm ler ade sgt org nak tgk belog nih khenn :p
Untuk resepi, ce try test kat sini  ( Classic-Banoffee-Pie )
 

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...