TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Saturday, 6 September 2014

> [BLOG] SALIN BAJU BLOGGGGG ...


Baju Lama 




Babaiii baju lama...dah boring tengok warna pink..kite tgk plak kaler turquoise. Sanggup mengedit sampai ke 2.30am. Mata segar bugar walhal balik keje tadi cam kene gam jer. Kul 7 kat opis dah tersenguk2 ngantuk, kejap2 tgk jam nak balik. Sampai umah, kemain segar plakkk cam kene cuci ngan Listerin jekk..sampai ke pagi tak ngantuk2. Tapi heran lak kalau bab2 nak beribadah nih cth: nak solat hajat ker, baca Quran ker, mata cepat jer layu, terasa melambai2 jerr bantal tu.. astagfirullahalaaziim.. lemah betul ngan hasutan yg bertanduk tu ehh..

Ekceli saje nak tukar warna blog. Dan gambar sekali. Letak gambar sendiri plak..asik pinjam gambar anak orang... biar blog nampak matang tua skit. Lagipun letak gambar anak2 sedara ni kdg2 jadik kontrobersi. Asik2 gambar dia, org ckp lebihkan dia walhal ramai lagi yg lain ade.. pastu malas nak fikir isu2 lain bakal timbul. huhuhu 


Baju Baru 


lebih kurang jer dengan corak baju lama. cam x jumpa lagi yg betul2 berkenan. Buat jer mane ade. Tu pun menggagau2 cari kod sbb blog yg nih edit kat html dia.. 

Asal2 dulu edit layout biasa tu, pastu ntah cane bleh terpengaruh nak edit kat html dia,. Terlebih semangat time tu nak berblog sbb blog yg lama asyik masalah bila upload gambar. 

Last2 jadik la cam 3 perkara kat atas tu. Sampai sekarang x settle2 lagi masalahnya..
  1. Butang tempat FOLLOW dan DASHBOARD tak reti nak buang sbb dah x jumpa kod dia. Sudahnyer jadik berlapis dengan yg asal kat blkg tu;
  2. SHOUTBOX tu cam x frenly user plak bila pop up camtu. Kadang2 org komen x perasan pun nak reply/tengok sbb dah tersorok camtu. Dulu konon2 nak nampak kemas.
  3. FACEBOOK yg pop up tu jugak sebenarnya xde fungsi pun. Klik2 x de mende..semakkkkkk..


.

Saje mempoyokan diri bubuh gambar sendiri. Bukan saja2 nak sorok muka ala berniqab time ni tapi sbb tgh sakit kepala cium bau air freshner yg betul2 depan meja saya. Panggil budak maintenance nak set masa sbb selang bape minit jer, sembur lagi. Pastu mintak dorg tukar bau perfume tu tapi lbh kurang sama jugak la kuat bau dia. Last2 sapu minyak angin byk2 kat hidung. Ntah seminggu2 tu benci cium bau air freshner tu.. 
sekarang dah ok.. kalau x ok jugak ari tu, sebelum saya bertukar warna ijau... mmg nak cabut je mesin air freshner tu..huhuhu

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...