TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 28 November 2014

> IOI CITY MALL - TEMPAT MAKAN

 
 
 
 
 yang nih pulak senarai tempat2 makan kat situ..





Hari tu kitorg bawak Mak makan kat Nandos tu...dah order2, mknn kitorg sampai dulu, mak punye x sampai2. 2x panggil budak remind kat dorg.. Bila check kat budak keje situ, rupanya xde dlm sistem.. tp tak per la..sambil2 menunggu tu, saya share portion saya ngan mak...










Soo far tak perasan sangat semua nama tempat2 makan kat situ cumanya yang saya x berapa nak selesa bila tmpt makan NON HALAL dekat2 dengan tmpt makan yg HALAL. Plus, ade satu tmpt salai Cadbury aka Ngot-Ngot betul2 berdepan dengan Index Living kalau x silap..mmg cium bau tu laa kalau lalu depan tu. 
 
Saya bukanlaa x biasa cium bau tu @ makan berdepan dengan org yg makan mknn Non Halal sbb keadaan tu dah jadi perkara biasa kat Sarawak. Cuma bila kat sini, selaku majoriti penduduk adalah Muslim, mungkin pihak pengurusan patut mempertimbangkan tempat makan yang berasingan bg makanan yang NON HALAL / mungkin jugak utk yg beralkohol. Just my 2 cents laa kan..hihihi
 
so, dengan berakhir entry pasal ni...dah boleh laa delete gambar2 ni lam pc.. nak clear gambar2 yg x penting.. hihhi
 
 
 

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...