TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 29 January 2015

WEBSITE MAS DIGODAM

 
 
2-3 hari lepas kecoh dengan laporan yang mengatakan laman web MAS kene godam. So, terus try bukak website tu (nampak sangat kepohciiiii) haha..

Memang kuar kosong cam atas tu jer..  cuak jugak sebenarnya.. sbb dah beli tiket utk balik Kuching utk saya ngan incek hubby, tp mak punye tiket belum beli.

Petang2 skit tu, try tgk balik website tu. Alhamdulillah dah kembali OK... fuhh lega.

Tapi plan nak balik ujg bulan 3 nampak gaya terpaksa tangguh ke awl bulan 4 or hujung bln 4. Sebab hujung2 bulan 3 tu mak ade appmnt & ambik darah kat klinik kesihatan Putrajaya. Ari tu request kat doc nak buat full check up utk mak. Maklum laa, dia dah berusia. dah masuk 73 tahun, bulan 6 nnt. Selalu mengadu sakit belakang & pinggang. So jarang sangat bawak dia keluar mane2 skrg ni. Kalau ade pun, kejap2 jer. Risau dia cepat penat..

ehh...cite asal pasal website MAS digodam.. mari mensurvey tiket MAS pulak utk mak..hehehe






❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...