TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 23 March 2015

[PR1MA] - MAJLIS PENYERAHAN REPLIKA KUNCI PERUMAHAN PR1MA PRESINT 11



 
 
 
 
 Cerita basi pasal jemputan ke [MAJLIS PENYERAHAN REPLIKA KUNCI PR1MA] hari tu. Nak cerita jugak untuk rujukan / kenangan sendiri kendian hari. 
 
So pada hari sebenar kejadian tu, 6/3/2015, awal2 saya, incek hubby & mak bertolak pergi ke Presint 11. Masa sampai tu dalam 8.30am orang x ramai sangat. Lepas parking kat Blok A rumah PR1MA tu, kitorg bekpes dulu dlm kete. Takut ramai orang & susah nak bekpes. 
 
Dah settle bekpes lam kete, terus ke tempat pendaftaran. Kenalan yg juga bakal jiran kat PR1MA whatsapp ckp kene register dulu untuk pendaftaran dan cabutan nombor bertuah. Settle yang tu, terus ambik tempat duduk siap2. Kejap jer ramai orang sampai... pastu dlm 11.00 am, PM pun sampai dan merasmikan majlis tersebut. 
 
Lain2, layan jer la gambar2 di bawah..gambar2 rumah x banyak snap..sbb masa open rumah contoh aritu, ramai giler orang....snap2 kene gmbr kaki org jer...huhuh 
 
 
 




Mem Besar kene paksa posing..hihih...



Ni Dewan Serbaguna. Masa ni dorg tgh set up utk PM buat PC

Ruang belakang dapur / tempat sidai baju or masak


Ni ruangan dapur. Kecik. Sangat2 kecik. Hakikat harga tanah di Putrajaya...sobss..sobbss..

 
toilet ke-2




Penerima replika kunci..

 














Paul Ceylon - junior saya masa sekolah menengah. Rezeki dia, bujang tp dah dpt PR1MA. Yang 1006kp lak tu..




















close up giteww snap gambar PM ni. Kebetulan lak tmpt duduk iolss blkg kusi press..hhehe





Ucapan Perasmian oleh YAB PM









sekian..gambar2 sebenar akan diupload lepas dpt kunci 


3 comments :

  1. Pemasangan water heater, kipas siling, kipas dinding, lampu, pasang bracket tv, pasang ampaian dinding, drill lubang skru gantung frame, cermin dan sebagainya, pasang kanta / teropong pintu dan lain2... Untuk Kawasan Putrajaya.
    CALL / SMS / WhatsApp: 0176431977
    info lanjut di: http://shower-heater.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. oo gmbr kt atas tu la ek, sliding window yg baru pasang tu??
    sbb baca entry baru tu, xleh nk byg kt mana, tu tgok2 entry lama..
    baru nmpk kt sini..
    mmg jiran lalu koridor, nampak la kan sbb terbuka mcm tu...
    nak sidai baju pun nak kena pakai tudung, mmg maleh tok.. [oops dh lama xklaka swak, hee]

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ahh sis..atas tu la yg pasang tu..sblm ni open jer..mmg nampak orang lalu lalang..x privacy la pulak..

      tp masa open tu kitorg x duduk lg...masa nak duduk kejap2 tu sementara nak pindah2 barang baru beli bidai kat Nilai 3.. tp pasang bidai tu sementara jer..sbb bila ujan,.,.abis tempias & banjir kat dapur tu.. ni dah pasang cermin baru rasa selesa dah...tak payah nak bertudung or tutup lampu kalau nak sidai baju kat situ..hihi

      wahh... pandei klaka Swk ka sis..? heheh

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...