TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 13 November 2015

[URGENT] BANGLO KUCING DUA (2) TINGKAT (TERPAKAI) UNTUK DIJUAL | TWO (2) TIER (USED) CAT CAGE FOR URGENT SALE






URGENT SALE : sebelum Tengah Bulan Disember 2015. 1st come 1st serve 

Memandangkan tengah dalam proses pindah ke rumah sendiri di Putrajaya dalam waktu terdekat ni (kontrak rumah sewa sekarang berakhir penghujung Disember 2015 dan rumah akan dikosongkan dengan kadar segera) maka dengan berat hatinya saya terpaksa jual dua (2) buah cage kucing / banglo kucing kesayangan ni dengan kadar segera kepada sesiapa yang berminat. 

Untuk breeder atau yang korang yg memiliki kucing yang banyak adalah sangat sesuai memandangkan sebelum ni saya menempatkan anak2 bulus seramai 8 ekor dlm satu cage / banglo tapi memandangkan saya ada dua (2) unit, untuk lebih selesa saya letak 4 ekor setiap cage / banglo.


Detail :

1) Material : Besi Kukuh (tak melendut macam cage biasa)
- Anak bulus saya paling berat si Chester Gendut, berat dia dlm 8kg last timbang 2 thn lps. Sangat kukuh sebab dah xde dah masalah platform cage melendut bila semua berkumpul 1 tempat

2) Satu (1) Unit Indoor (USED: tp jarang guna sebab saya guna untuk letak kucing yg saya rescue kejap2 jer sebelum dorg dpt owner baru.) Masih elok dan kukuh cuma agak berkarat. Boleh cat semula. 

Condition : 8/10 - HARGA RM450 *rega banyak rugi sobsss sobsss* :'( :'( 


3) Satu (1) unit outdoor (USED: anak2 bulus guna). Masih elok dan kukuh cuma agak berkarat. Boleh cat semula.   

Condition : 6/10.  HARGA RM350 *rega banyak rugi sobsss sobsss* :'( :'( 


4) Lokasi : Sg. Chua, Kajang. 

5) Self Pick Up - guna Hilux sebab besar & x muat kete biasa. 

Saya jual ni tak dapat untung pun. Sebab nak clear rumah. Dapat duit hasil jualan boleh buat top up downgrade beli cage dorg yg lebih kecik (saiz separuh kecik dari banglo sedia ada ni ..sob sob sobb

6) If korang berminat, bleh whatsapp di no 013-6696371. 1st come 1st serve (dengan deposit /diutamakan yg byr lump sum.

Kalau amek dua unit sekaligus sangat2lah dialu2kan. 

7) Amek 2 unit sekaligus saya akan kasik free toilet tray yg bertutup sbb brg2 dorg ade yang tak digunakan sangat.  



Gambar complete banglo dorg beserta para. Lepas ni korang pindah setinggal ler ekk nakkkkk. Tak bleh dah duduk dlm banglo besar cenggini...   :'(



untuk gambar selain dari ni, boleh tengok kat blog anak2 bulus saya di 












2 comments :

  1. cantik banglo kucing tu sis.. sayang takda pelihara kucing... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. SISI ATIE >>> sayang banglo dorg ni.. sbb kukuhhh... lg satu tu jarang guna.. tp tu laa..terpaksa jual sebab kene pindah umah kecik.. huhu

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...