TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 15 December 2015

DEKO PR1MA : SURVEY KARPET DI NILAI 3

 
 
Kisah survey karpet di Nilai 3. Dah lama sebenarnya, terjumpa balik gambar dalam PC. Alang2 tgh free, terus update dlm ni. Lepas tu boleh laa delete folder koleksi karpet ni dlm pc. Buat semak jer.
 
Sebelum tu, AMARAN KERAS : Jangan termuntah kalau tgk gambar karpet banyak sangat. Bukan saya yg snap semua gambar2 ni tp mamat pakistan owner kedai tu yang sukarela nak snap gambar ni. Asal2 saya yang snap gambar sbb nak send wassap kat incek hubby yg masa tu duduk lam kete sebab sakit kepala. Saya lak masa tu ingatkan mamat pakistan ni snap sikit2 jer. Rupanya semua yang dia snap tu dia pegi send wassap kat incek hubby.

Pengsann woiii..!! Last2 saya mintak balik hp tu. Giler jer rasa.. bape la abis kuota makan masa tu. huhhh..

Ni gmbr2 masa saya 1st survey karpet. Tapi last2 karpet yang saya beli tu masa beli masa 2nd survey. Amek design bulu tebal plain rona kelabu gelap. Entah la..lepas beli rasa nyesal plak. Sebabnya bulu karpet tu asik tercabut. Jadik nyampah plakkk rasanya hari2 nak nyapu. Dah la kita ni sibuk dengan nak pindah2 lagi. Last2 cakap kat incek hubby, nnt ade bajet, nak beli karpet lain & karpet tu nak letak kat bilik kitorg jer or bilik ke-2. Kalau tercabut pun, xde ler 1 rumah bersepah2 dengan bulu karpet. Bosan tulll... 
 
ke kitorg jer yg ade poblem bulu karpet tercabut cam nih..??? T_T

 
 suka kaler sweet2 ala pastel gini..sebab umah kecik. tp x tau nak beli kaler ape sebab rumah pun x sure lagi tema kaler ape. Buat masa ni kaler temanya, BELASAH AJER.. ngahah



yg ni saya berkenan.. saya amek 1 karpet corak Cupcake ni. Letak kat dapur. 


 Dalam banyak2 design tu,. saya berkenan yang ni, animal lover mmg x leh jauh dengan corak ala2 zebra / rimau2 gitu.. tapi overbajet lak. RM700 reganya. kensel..! tskktskktskk
Saiz 9x9 kalo x silap T-T. Masa tu plak lupa nak ukur keluasan ruang tamu yg secoet tu..































































 Tengok la betapa banyakknya mamat pakistan owner kedai tu snap. Bersemangat plak pekerjanya selak satu2 nak bagi bos dia snap. Sudahnya lepas survey2 tu, kitorg balik.

















Busannnn... 
sakit kepala... 
rambang mata. 
semua xde yg berkenan.. 
 
bila dah berkenan, saiz plak x ingat... bajet lak terlebih2.
last2 pegi lagi sekali 2 bulan lepas tu, saya amek karpet bulu tebal2 tu, dengan sekali alas kaki 2 helai & karpet nak letak kat wet kitchen selai. Tu jer..
 
karpet untuk bilik lain kali plak. Ade lagi yang lebih penting dlm waktu terdekat ni,..
 
Bajet untuk bayo lori pindah. RM700..!
 
*pitam*


❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...