TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Saturday, 28 February 2015

[PRIMA @ PR1MA PRESINT 11] MAJLIS PENYERAHAN REPLIKA KUNCI OLEH YAB PM






Alhamdulillah...yang ditunggu2 dah tiba..dapat emel dari PJH pasal jemputan untuk Majlis Penyerahan Replika Kunci Perumahan PR1MA pada 7 Mac 2015 (Sabtu) depan. Penyerahan replika kunci tu nanti akan dibuat oleh YAB Perdana Menteri, Dato' Sri Mohd Najib. Atur cara seperti dlm screenshot bawah ni..sbb dorg send invitation dlm bentuk slide powerpoint jer..

GAMBAR SCREEN SHOT JER... SBB JEMPUTAN DLM BENTUK SLIDE POWERPOINT :p

Pada sape2 yg still x dpt emel jemputan tu, cepat2 ler check emel yer... kot2 laa termasuk dlm spam ker hape... if xde jgk, nnt tinggalkan emel, saya leh fwd kan ajerr...tapi detail dah ade kat pic atas tu.. mane yang dah dpt rumah tu..kalo pergi nnt, leh la jumpa & kenal2..kot berjiran sebelah umah jer... leh tinggalkan no hp kat bawah kat komen tu jer or klu nak selamat, emel je ke julsjulie80@gmail.com. hehe

Kisahnyer...dlm mggu lepas, balik dari klinik sebelum melawat tapak, sempat jugak riki2 perabot kat kedai perabot sebelah klinik..Kot pindah nanti, senang nak bajet2. Dah terbayang2 $$$$ bakal mencair dan mengalir keluar.. *phewwwwwwwwwwww* kitchen kabinet jer tak tgk lagi sbb x reti nak survey selagi x tau saiz dapur...  Barang2 lain kebanyakkan akan bawak dari rumah sewa sekarang jer.. cuma kabinet dapur ngn tmpt masak jer maybe nak let go... sbb nak jimatkan space pasang kitchen kabinet jer.. Kalau sume nak baru, bini tokey balak pun boleh bankrappp..hahaha 

Sampai kat tapak PR1MA, kecewa sekali lg sbb still tak leh nak masuk tgk rumah... aritu masa mula2 pergi yang jumpa guard pakistan tu, dia ckp boleh masuk kalau hari bekerja...pergi kali ni, guard bangla ckp x leh masuk jugak... so balik tu dengan perasaan sedikit kecewa...hahah dah cam meroyan jer... 

Tapi keesokkan harinyer, 2-3 hari pastu tgk dpt emel dari PJH pasal jemputan tu, terus fwd kat incek hubby & kawan yg dpt jugak kat situ. So nnt, wajibb pergi sebab nak melawat rumah contoh...ambik idea nak deko seminima yang mungkin.. 

Pastu, kan siap ade cabutan bertuah tuuuuuuu.. kotlaaa dpt tv LED  ke Plasma 48" ker, mesin basuh ker...petiesss ker....untung2 x yah beli baru dah...hahahaha


tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................

tang kunci sebenar tu, ntah biler la dapatnyer ekkk.... mihmihmihhh


testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...