TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 8 April 2015

> PELANCARAN SAMSUNG GALAXY S6 DAN SAMSUNG GALAXY S6 EDGE @ HOTEL MAJESTIC, KUALA LUMPUR (2 APRIL 2015)

 
 
 
 
#Trobek, petang 2 April 2015 saya ngan incek hubby pergi ke Majlis Pelancaran Samsung Galaxy S6 dan Samsung Galaxy S6 Edge kat Hotel Majestic Kuala Lumpur. Sebenarnya, asal2 tu sesaje tangan gatal reply emel dari Samsung. KAt emel tu ckp utk 100 orang terawal sahaja. Tak sangka lepas tu dapat call dari Samsung tanya saya nak attend ke tak.. saya plak saje jer ckp nak attend walhal x tanye pun incek hubby dia bleh temankan ker tak. Lepas tu baru tanye2 dia & dia ckp ok. 

Dari Putrajaya kitorg nek ERL ke KL Sentral. Pastu nek teksi ke Hotel Majestic. X kosa nak drive ke KL petang2 camtu. Pelancaran dia nampak grand jugak la. Tapi x kenal sape pun..x nampak blogger lain..maybe dorg dah pergi majlis sblmnya sbb ade beberapa event sblm tu termasuk yg Datuk Lee Chong Wei Attend. 

Sampai situ lepas pendaftaran ape sume, terus masuk Grand Ballroom..besar..luas..tp sebab dah 15min lambat dari jadual sebenar, so kitorg terpaksa berdiri jer la sepanjang perasmian tu...kusi dah penuh..lgpun kusi x banyak pun sebenarnya.






So, ni ler Samsung Galaxy S6 dan Samsung Galaxy S6 Edge. Harga RM2,599 dan Samsung Galaxy S6 edge ialah RM3,099.00 (harga termasuk GST hokeyyyy).
Untuk hp ni, korang boleh booking awal unit kat di kedai-kedai terpilih dengan deposit sebanyak RM300 dan blh dapat hp tu sehari lebih awal sebelum hari penjualan pada 16 April 2015 nanti.


yang best tipon nih,. korang cas 10min jer dengan charger wireless dia..pastu bleh guna 4 jam wooo... dan iolss takde rasa nak beli pun hp ni setakat ni sbb rega dia tuuu...hahaha...tabung ayam tak cukup lagi plusssssssssssssssss Note3 yg sedia ada ni masih elok berfungsiiiiii...syokorrr laa nakkk.. kita simpan dulu duit utk urusan pindah rumah pasni... hihihi





Majlis pelancaran tu kejap jer..x sampai 45 min pun...lepas abis pelancaran, ade preview kat ballroom sebelah tu..utk sape2 yg nak tengok & pegang hp tu.. weolss x ketinggalan pergi jugak..

abaikan jerawat nan seketul itu..fokus pada hp :p























Balik2 dari pelancaran tu, kitorg jalan kaki jer...nak kata jauh, tak laa sangat tp jalan tu agak mencabar sbb kete banyak. Sebab nak tunggu teksi, cam lame jer... Sampai2 kat KL Sentral, masa duduk tunggu ERL sampai, incek hubby nampak iolsss nyer BFF, Sal aka Mommy Toty & Yoshi. Masa tu mmg x perasan sbb dok tunduk2 tgk hp... nasib baik incek hubbt bgtau.. hahaha.. Kitorg punya laa susah nak jumpa walhal dok Puchong/Kajang jer...tp bleh lak jumpa kat KL Sentral..

Masa masuk dalam ERL x jumpa lagi sbb dia dok hujung masa tu...dah sampai Putrajaya Sentral, kitorg buat cara wajibbbb... bergambarrrrrrrrrr... hahaha... Miss U salllllllll...sik sempat beloyar lamak.. kelak jumpa agik okkkkk... hihihihi



 byeeeeeeeeeeeeeee



❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...