TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 19 July 2016

IM BACK...

 
 
 
.

Assalam..dah lama blog tak hapdet.
Last entry rupanya 14 Januari 2016 yang lepas. 7 bulan terbiar. Dalam 7 bulan tu, banyak kisah suka dan duka yang dilalui. banyak duka la kot.. kehilangan ahli keluarga terdekat dalam masa yang selang 2 bulan..  Dengan sibuk lagi..dengan mood ke laut lagi. Serta mencari kekuatan nak taip ayat...  *amek tisu* tapi nanti la update satu persatu.. untuk tatapan kemudian hari..sebelum hilang ingatan dan sebelum gambar2 hilang dari hp.
-_-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebelum tu, maaf pada yang emel & komen  kat blog ni.. *hectic life* terutama  ramai yang bertanyakan pasal PR1MA.  ade yang separuh saya dah reply hari ni.. lagi yg lain2, saya akan reply satu2 k..

ada yang mintak no tel, maaf..saya tak dpt bagi pada org yg saya tak kenal. so sapa2 yg nak tanye pasal rumah PR1MA, blh jer direct emel kat saya

julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com    

insyallah saya reply emel satu2 ok.. ;)

Apa2pun,

tak terlambat untuk ucapkan 

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN buat semua rakan2 blog sama ada yg kenal or tidak, tq sebab masih sudi bertanyakan khabar, emel & singgah di sini..

Insyaallah lepas ni akan kerap update entry  balik seperti dulu.. 

Assalammualaikum :)


6 comments :

  1. assalamualaikum Juls
    lama nya menyepi kan
    masih mood raya lagi kan
    selamat hariraya maaf zahir dan batin dari kaknoor ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkmslm Kak Noor..
      tu la kak..mcm2 berlaku kebelakangan ni.. masalah family.. dgn sibuk lagi,. mood nak berblog terus ilang... insyaallah lps ni aktif balik..

      TQ kak..selamat hari raya jugak..maaf zahir batin.. saaaaaaaaaaaayang akakkk

      muachhhhhhhhhhhhhh :)

      Delete
  2. Tahniahhhlah mokcikkk...meh kita gigihkan diri mengupdate utk tahun 2016 yang berbaki beberapa bulan je lagi...cuma 2 entri utk satu tahun mana cukuppp!!!...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah TQ makcikkkkkkkkk... insyaallah...sian blog lama terabai..dulu sini la tempat syok sendiri...membebel sorang2..hehehehe

      chaiiiyokkk!! :p

      Delete
  3. juls, nabilah baru je pergi beraya di rumah mak sedara di PR1MA tu, blok A..sabtu lepas..
    dok teringat kat juls..
    dah merasa la masuk rumah tu..dh boleh bayangkan saiz dan kedudukan rumah juls tu..
    makcik tu pun menanam dalam pasu je di koridor tu..
    suami dia plak bela ayam katik depan pintu, haaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis Nabila..

      kannnnnnn...dpt imejin dah kan... hehehe mmg kene betul2 minimize kan brg utk ruang kecik tu tp still bersyukur sbb dah rumah sendiri..hehehe...

      skrg ni pokok kari dengan daun limau purut pun tanam dlm pasu kat balkoni nang sekangkang kucing tu..ekekeke :p

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...