TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 19 July 2016

IM BACK...

 
 
 
.

Assalam..dah lama blog tak hapdet.
Last entry rupanya 14 Januari 2016 yang lepas. 7 bulan terbiar. Dalam 7 bulan tu, banyak kisah suka dan duka yang dilalui. banyak duka la kot.. kehilangan ahli keluarga terdekat dalam masa yang selang 2 bulan..  Dengan sibuk lagi..dengan mood ke laut lagi. Serta mencari kekuatan nak taip ayat...  *amek tisu* tapi nanti la update satu persatu.. untuk tatapan kemudian hari..sebelum hilang ingatan dan sebelum gambar2 hilang dari hp.
-_-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebelum tu, maaf pada yang emel & komen  kat blog ni.. *hectic life* terutama  ramai yang bertanyakan pasal PR1MA.  ade yang separuh saya dah reply hari ni.. lagi yg lain2, saya akan reply satu2 k..

ada yang mintak no tel, maaf..saya tak dpt bagi pada org yg saya tak kenal. so sapa2 yg nak tanye pasal rumah PR1MA, blh jer direct emel kat saya

julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com
julsjulie80@gmail.com    

insyallah saya reply emel satu2 ok.. ;)

Apa2pun,

tak terlambat untuk ucapkan 

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN buat semua rakan2 blog sama ada yg kenal or tidak, tq sebab masih sudi bertanyakan khabar, emel & singgah di sini..

Insyaallah lepas ni akan kerap update entry  balik seperti dulu.. 

Assalammualaikum :)


testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...