TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 26 January 2017

PROGRAM : LAWATAN EKSA JPM TAHUN 2016 KE ANGKATAN TENTERA MALAYSIA (ATM), KL

 
 
 
 
 
08.04.2016 | Sekadar mengabadikan kenangan semasa Lawatan EKSA JPM ke pejabat Angkatan Tentera Malaysia pada 8 April 2016 tahun lepas. Terjumpa gambar yang ditransfer dari HP ke dalam PC opis. Sebelum hilang, baik la update dalam blog ni. Saje2 nak melawat pejabat ATM tu mmg entah bila plak kalau xde pape sebab..hihih
 
Sebenarnya dah tak terlibat dalam 5S mahupun EKSA sebab dah letak jawatan (terlibat sebagai Fasilitator Zon) since tahun 2011-2016, tapi menggantikan Fasi/Ketua Zon baru yang tidak dapat hadir (secara verbal pulak dilantik sebagai Setiausaha Zon) maka berhuhuhuu la sekali lagi kohkohkohkoh 

So pergi time tu lebih kepada nak tengok macam mana pelaksanaan EKSA kat tempat dorang. Banyak snap gambar opis jer tp bila terjumpa gambar ni, tak jumpa plak gambar2 EKSA pejabat dorang. Agaknya masa tu dah transfer gambar2 tu ke folder EKSA opis. So tinggal laa gambar2 ni jer... pun jadi lah buat kenang-kenangan. Tua2 esok bleh tunjuk kat anak cucu cicit kalo panjang umur yg nenek gojes korang merata la jugak pegi join lawatan opis bla..blaa..blaa tu...kihkihh


Nia, opismet..hehe










Lepas abis lawatan, sebelum balik ada sesi bergambar. So mintak la abam tentera tu snap gambar. Bila tengok balik gambar tu, tetiba jadik cenggini..dah kenapakahhh??? Ada 3-4 keping la jugak gelap masa depan camni...hahahhah


adakan percubaan untuk mensabotaj kakmah supaya xde dalam gambar tu..???? :p




Last2 ada sorang lagi abam tu offer nak snap gambar. Nasib baik clear.. bercukurlahh nakkk.. hahah >_<
















10 comments :

  1. henpon canggih sangat tu smpi x bagi amek gmbr cik kiah wehh., hahar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tu la wakkk..dengki lak abammmm tentera tu ngan kitee...kuikuikuiii :p

      Delete
  2. Bagus juga letak dalam blog. Tak ada nanti gambar ni terhilang ke apa-apa kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..dah pernah terjadi sblm ni..save lam hp..hp hilang.. kalau tak hilang, hp reformat @ jatuh air..mmg haii haii babaiiii la semua gambar2 dlm tu..huhuhu

      Delete
  3. Seronok pergi lawatan macam ni. Macam-macam boleh belajar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... lain jabatan, lain pengurusan EKSA nyer... hehehe

      Delete
  4. hahaha. selalu jumpa ktak masa jualan kat b1

    ReplyDelete
    Replies
    1. haihhh pahal x nego...? len kali tego la...ekeke..kmk tok mun urg x tego..kmk x perasan.. kotan leka menyopinggg :p

      Delete
  5. assalam salam kenal dari saya su
    thanks sbb singgah ke blog qasehnyarania

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkmslm Sis.. salam kenal jugak... Ur most welcome sis.. :)

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...