TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 21 February 2017

JOHOR : LAMAN KREATIF, KLUANG (PART 2)



sambungan dari entry JOHOR : LAMAN KREATIF, KLUANG (PART 1)




































πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ gambar ni leh wat wallpaper hp selama setahun sebab ade effect kekurusan di situ πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚



ku pasghah walaupun terpaksa tahan napas untuk effect kurusss kahkahkahh



bukan KluangMan



sebelum penjelmaan



selepas penjelmaan menjadi Mak Kluang..ehh silap.. Maknek Kluang..eekeke😝😝😝






Kluang Gendutttttt 😱😱😱



gambar mula2 snap. Nampak plak ekon 2 ketul atas tu..ekeke






πŸ˜… Geng Bas Sekolah



Nak gi sekolah dewasa ke banggggg?πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…









sebijikkkk laaaaa.. part gigi tu..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

























































bersambunggggg.......



6 comments :

  1. Tadi tengah hari ada berurusan di Bank Islam Kluang.
    Lalu juga tempat2 ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikk... cuma x puas bercuti kat sana sebab stay 1 malam jer..hihi

      Delete
  2. Replies
    1. mmg cantik..tempat yang maybe tak popular sangat cam tempat lain yg gahhhh & sentiasa ada promosi keluar TV tp ada seni yang perlu kita hargai.. :)

      Delete
  3. Menarik sungguh mural dinding di Kuang ni.

    Yang keretapi tu nampak 3D betul tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ahh..mmg nampak real gambarnya..hehehe

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❀ KLIK OLDER POSTS ❀

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...