TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 8 March 2017

SEGMEN : "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"



Assalammualaikum..

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket



First time nak join segmen ni, menarik dan tertarik dengan  Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"  

Beliau ni dikenali sebagai antara otai blogger kat Malaysia ni. Selalu skodeng blog beliau tapi segan nak komen2. huhu.. Sebenarnya tak pernah join mana2 pun segmen oleh blogger sebelum ni. Sebab rasa segan..nak2 plak blog ni blog suam2 kuku & tempat syok sendiri jer. Takde sape tau kewujudan blog ni pun..ekek.. Tapi hari ni tergerak ati nak try. Mana tau boleh menambah rakan-rakan blogger alam maya.  Korang yang berminat tu join sekakiiii tauuuu


Syarat pun sangat mudah..kelip mata jer dah siappp, dan kite dah buat seperti yang dikehendaki. Syarat beliau nak adalah seperti berikut:

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6.  Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)
 Kepada Otai Blogger yang hencemmm, macho lagi bergaya, Tuan Hasrul Hassan., kite harap dengan join segmen ni, dapat naikkan traffic blog yang tak dikenali cam saya ni. Saya mohon untuk pertolongan trafik blog meroket untuk post dalam entry yang ni http://julsjulie80.blogspot.my/2013/08/alhamdulillah-rezeki-perumahan-prima.html
 
Sekalung ucapan berbanyak terima kasih dan semoga terus sukses dunia dan akhirat. Amin2.

8 comments :

  1. salam kenal dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak sis.. tq singgah sini :)

      Delete
  2. Selamat bersegmen dan semoga trafik blog naik meroket hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Dik..insyaallah...ni pun blog suam2 kuku jer..ekekek

      Delete
  3. Alhamdulillah, akhirnya saya dapat juga berikan trafik meroket .. terlepas pandang peserta .. jangan marah ye .. in Sha Allah, 14 Mac dapat trafik tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Tq Sifu sudi singgah sini..hehehe... cam x caya jer..ekekeke

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...