TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 8 March 2017

WEEKEND : SALE @ WISMA MINLON (2-3 MAC 2017)


Ahad, 05.03.2017 | Aktiviti wiken kami anak beranak & bercucu ke Wisma Minlon, Seri Kembangan. Tujuan asal CUMA nak beli hair dryer yang mughah kononnya sempena sale kat situ . Tapi dalam konon nak beli hair dryer jer tu, bila balik tu boleh tahan jugak la RM πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’ΈπŸ’Έ & plastiknya..kehkehkehhh..

So layan jer la gambar2 ni walaupun sale dah abis dahπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..hehehe




Murah la kot..dah test sedap & selesa duduk tp x selesa utk bersandar..






berkenan kusi ni utk meja makan tapi bajet xde ke arah ni + warna x menarik.



tak berapa selesa tang tangan tu. Besi!






Mem Besar tengah test kusi..kekeke



kaler cantik tp x selesa nak duduk



Design ok tp kalau ade tmpt tangan/lengan tu lagi best agaknya



Sedap duduk tp cam terkurung..wing dia lebar sangat.e.kekekeke



cantik, sedap duduk tp harga lagi sedappp..kahkakahh



Tak selesa duduk. Agak keras part letak lengan/tangan tu









sofa budak

















































Kain langsir pun murah..kene tengok jenis kain dia..









sambar beg ni saiz L dengan M. Senang nak guna time shopping barang dapur. Jimat 20sen. kuikuikui



Mem Besar tengah pilih shopping bag. Kene ambik kriteria seperti jenis kain, warna dan tebal kain katanya πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ



Antara barang leterik.

Part barangan leterik tu saya ngan mak tak sempat nak tengok2 sangat. Sebab kejar masa nak gi The Mines plak repair portable @ external hard disc & mak plak nak gi beli kain cotton untuk projek tampung seribu dia.  Tambah plak anak sedara yang sorang lagi kene balik Bangi malam tu..so tak bleh berjimba sampai tengah malam kat The Mines.





Ni lah mende yang nak sangat beli tu..RM29 jer.. senang nak bawak sana sini wlupun jarang nak guna sebenarnyaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚



Hasil tangkapan. Alas kaki 8kaki panjang RM69. Kain cotton/lembut senang nak basuh campak lam mesin.


Pastu beli 4 sarung bantal kelabu/biru tu. 3 utk letak kat rumah, 1 guna kat opis. Selai RM5.30 jer!πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Murah giler kot



Bantal lak lembikkk..haha..xpe la next time cari bantal plakk utk ganti bantal lama tuπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€


Sekian..kehkehkehhh


6 comments :

  1. smart juga kalau sofa/ kerusi colour hijau daun pisang tu kan ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..tp sale dah abis...kuikuikuiii :p

      Delete
    2. aritu ade sambung lg tp x sure sampai brp hb Sis..hehe

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❀ KLIK OLDER POSTS ❀

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...