TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Saturday, 23 September 2017

SALAM MAAL HIJRAH 1439H DAN SELAMAT BERCOOOOOOTiiii



Salam. Minggu ni antara paling syokkkk. Sebab cuti lama sikit. Biasa hari jumaat tu mood nak keje dah down sebab nak tunggu sabtu. Tapi hari ni, Jumaat dah coooooooooooti. hehe.. Ape-apepun, kite nak ucapkan Salam Maal Hijrah buat kawan2 yang follow blog ni. Semoga tahun baru ni akan memberi kita pengalaman, kehidupan dan perjalanan yang lebih baik dari tahun sebelum-sebelum ni.

Tahun baru, malas nak cite pasal azam. Sebab azamnya ialah nak settlekan azam2 yang lama. Yang lama-lama..ekeke..

Apa2pun, semoga ukhuwah yang terjalin sesama kita sama ada di alam nyata atau di alam maya ini berkekalan dan didoakan semuanya diberkati Allah SWT. Insyaallah. Amin2.

Mohon maaf andai ada terkasar bahasa, terlepas bicara sama ada sengaja atau tidak. Dan sesungguhnya yang buruk itu adalah kelemahan dari saya jua. 


sumber : uncle google




2 comments :

  1. Salam Maal Hijrah. Semoga tahun baru memberikan semangat yang baru dan yang baik-baik. Aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis..same goes to you..insyaallah..amin2 <3

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...