TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 21 November 2017

PLANNER SIOCA 2018 GIVEAWAY



Assalamualaikum wbt kawan-kawan blogger sekalian. 

Cantik tak planner ni..?? Cantik kan..? Warnanya pun sweet jer. Haritu dah skodeng blog [SUSUNATURSIOCA]
 ni..berkenan sangat tapi tu la.. fikir-fikir bajet, nanti dulu la..tangguh-tangguh pastu terkenang la plakkk. Terbayang semangat nak buat kehidupan dan jadual lebih teratur untuk tahun depan. Azam la kiranya.. Kebetulan arini terbaca blog sis ni, ada buat GIVEAWAY time! 

Sape nak order dan beli planner comeyyyy angattt ni, boleh terjah blog sis ni. TAPIIIIIIII...  kalau nak FREE, jom join giveaway ni. ;D rugi sape tak join, mane tau rezeki di ambang 2018 nih kan... info korang boleh baca kat bawah nih..siap detail dah sis nih explain cane nak join, design mane yang korang nak..

Semoga berjaya dan ada rezeki utk kita amin2.. hehehe



Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis planner untuk maximizepenggunaannya. Satu bullet journal, satu fixed plannerBullet journal seperti yang saya cerita sebelum ni, adalah istilah untuk orang yang plan sendiri planner dia. Yang dijual adalah cover dia iaitu A6 leather binder with 6 ring hole refill. Dalam dia, kertas putih ja. Yang bagusnya bullet journal jenis ni adalah - anda boleh refill seberapa banyak kali pun takpa. Kalau ada free printables juga boleh print dan masukkan dalam ni. Dan cover ni boleh pakai untuk tahun-tahun akan datang, cuma tukar kertas dalam je, jimat kan!
BULLET JOURNAL

✔A6 leather binder 
✔Color pink/blue 
✔Binder size 13 cm x 19 cm
✔40 sheets blank inserts
*Accessories in photos not included ya*

-klik gambar untuk besarkan-







Fixed planner pula kita tak boleh ubah-ubah. Apa ada dalam tu, guna je. Yang ni completesemua ada dalam tu, tinggal basuh kaki, pakai je. ;P Fixed planner ni saiz A5 {separuh A4} dan ada lebih kurang 200 muka surat berwarna serta dicetak menggunakan kertas berkualiti tinggi 80gsm. Ada banyak pilihan cover. Yang ni kulit biasa tau, bukan hardcover. Kebaikannya, dia lebih ringan dan senang dibawa.

FIXED PLANNER

✔A5 planner book
12 cover designs
✔208 colorful pages
✔Set Goal 2018
✔Calender 2018 & 2019
✔Calender Hijri
✔2018 Planning Chart
✔Info islamik dan trivia
✔Monthly plan
✔Weekly plan
✔Mood tracker
✔Exercise Log
✔Mutabaah Amal
✔Prayer times
✔Finance Tracker
✔Month review
✔Ramadan zone
✔Hafaz Quran in 365 days
✔52 Weeks (1 year) money saving
✔4pages free note (setiap bulan)
✔Cash flow duit bulanan

FIXED PLANNER COVER DESIGN 
-klik gambar untuk besarkan-







FIXED PLANNER INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






Monthly planner bawah ni pula tiba-tiba jumpa! Comel pula tu, terus borong. ;p  Ni bestkalau jenis banyak appointments, meetings atau deadlines

MONTHLY PLANNER

A5 size {pink/blue}
✔A4 size (secretgarden/catlover) 
✔Beautifully designed first page (A4 size)
✔Calendar 2018/2019
✔Personal Details
✔Yearly Planner
✔12 month planner (with hijri dates too in A4 size)
✔Tel/Address List (A4 size)
✔2 beautiful lined pages
✔32 pages


A5 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-




A4 SIZE INSIDE VIEW
-klik gambar untuk besarkan-






HARGA PROMOSI

Bullet Journal + Fixed Planner

RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!!  RM 80 sahaja!! 

FREE Monthly Planner (A4/A5) *selagi stok masih ada

JOIN GIVEAWAY

1. Share entri ni di fb/ig/blog/etc. 

2. Isikan nama dan url fb/ig/blog/etc anda di widget Mister Linky di bawah.

3. Yang pertama isi Mister Linky akan dapat hadiah misteri.

4. Pemenang akan diumumkan pada 25 Disember 2017.

5. Kalau dah beli, menang pula, boleh hadiah kat orang lain. Kongsi kebaikan... :)

6. 10 LAGI PEMENANG akan dipilih melalui undian.

Pemenang 1 : Bullet Journal
Pemenang 2 : Fixed Journal
Pemenang 3 : A5 Monthly Planner
Pemenang 4 : A4 Monthly Planner
Pemenang 5 - 10 : Hadiah Misteri :)


jangan ketinggalannnnnnnnnnnnnnnnn..!!!!


16 comments :

  1. Cantik planner ni ..all the best ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..berkenan yg ade kapal terbang tuuu..ekekeke

      Delete
  2. Fixed planner tu mmg btol2 menggoda uolls 😍 Good luck dear wish ur lucky πŸ’ͺπŸΌπŸ€—

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sis...cantik2 coraknya... tq sis..insyaallah kalau ade rezeki,..hihi

      Delete
  3. all da best. ray singgah dr segmen yg sama.
    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/planner-sioca-2018-giveaway.html

    jmput jugak join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini yer sis...alhamdulillah dah ada pemenangnya haritu..hihi...yg x berjaya kita try lg..ekekek

      Delete
  4. Bila dah tak kerja ni, tak de dah planner planner JJ... semuanya main dan ikut yg dah program dalam kepala aje. Hihi....Tengok planner ni teringat kat Blogger LZ, dia minat sangat bab bab planner ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha jgn kata yg x keje sis..yg keje pun kadang2 x de planner pun... hihi

      ha ahh sis LZ mmg terer bab planner nih.. terbaekkkkk! hehe

      Delete
  5. Ala..kenapa lambat jumpa blog ni.. Dah beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa ye ker..xpe sis..thn depan blh beli yg lain plak...hehehe

      Delete
  6. Cantik2 semuanya. Good luck ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..dah ada pemenangnya... tahniah pada yg berjaya..hihihi

      Delete
  7. Cantiknya planner tu...berkenan rasa...color dia tu memikat..auuuww

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnn sis..kaler dia suweettt2 jer..hehe

      Delete
  8. singgah follow sini juga
    salam perkenalan :)
    gud luck !!

    bestnya kalau dpt planner ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ singgah sini & follow kite yer sis...

      TQ..alhamdulillah dah ada pemenangnya..tahniah buat yg menang,.,rezeki 2018..hihi

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❀ KLIK OLDER POSTS ❀

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...