TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 5 January 2017

JENJALAN : IOI CITY MALL

 
 
 
 

31.12.2016 | Memandangkan aritu incek hubby tak keje, kitorang jenjalan pegi IOI City Mall (tu jer paling dekat ngan rumah kehkehkehh) konon nak tengok wayang cite The Great Wall sekali. Tapi cite tu dah penuhh (termasuk kat .. Last2 kiranya pergi untuk bawak mak makan jer la sambil cuci2 mata.
 
 
selfie sepukol dulu ngan cinta hati... mak pun layankan aje anak bongsu dia...hihi :)





ok, dah wefie, dah boleh gerak dah.. kahkahkahh :p
 

Incek hubby cakap nak lanje boat noodles tapi bila pergi sana, ramai giler orang Q, last-last makan kat Sepiring tu jer. Makanan dia not bad la..sedap la jugak..sebab ade menu melayu cam ayam percik, cendol, laksa ape sume tu.


mak cakap taknak makan nasik sebab kenyang lagi..soorder yg ringan2 jer


pilihan menu yang ada...

 
aritu nak order yang ni, bila waiter sampai..terus tak ingat..hehe


Mak order rojak. Sedapp!!! Kuah rojak pekat giler..heheh


Orderkan untuk mak cendol sagu ni. Sedap! Tapi iolss x leh makan lagi.. rasa sikit jer.. hehe


Air ape ntah..sedapp tapi nyesal order sebab tak abis. Manis. Iolss xleh minum manis2. Last2 incek hubby jugak yg kene abiskan.. kehkehkehh


Add caption






Spicy Smoked Beef Pasta (RM15.90)- sedap la jugak. rasa dia cam kuah masak lemak daging salai curah atas spagheti


Incek Hubby punye menu, Nasik Ayam Percik klu tak silap. RM berapa tak ingat dah..hihii






 







Dah sudah makan, bawak mak jenjalan dalam IOI City Mall tu menuju ke [INDEX LIVING MALL]







Ni dalam Index Living Mall. Cuci-cuci mata..


berkenan kusi ni tapi rega tuh..RM1k++. Dapat sebijik sofa dah..kuikui :p









kat situ ada satu set katil queen ala omputeh style yg display dorg nak jual RM1k. Lupa nak snap gambar









Lepas penat kejap. Mak kalau jalan lama2, kaki dia jadi bengkak. So kene jalan, stop, jalan, stop.


 gambar takde motif. Abaikan.
 
 
Dah kul 10pm kedai2 dah tutup, terus gerak nak balik umah tapi memandangkan malam tu ade Festival Light And Motion Putrajaya (LAMPU) 2016 so incek hubby ajak pegi tengok. OTW balik tengok banyak kereta masuk Putrajaya, try ikut jalan Presint 8 direct ke Jambatan Seri Wawasan tapi punye ler meriah lampu2 merah aka traffic jam last2 kitorang patah balik rumah jer. Memang tak larat la nak harung jem camtu sekali. huhuhu..

Last2 ber-hepi niuyearr kat rumah jer la kitorg tengok lampu raya kat balkoni sambil makan kuaci..kahkahkahkahh :p 


 

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...