TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 24 March 2017

BABYFRUIT : RESULT SPM 2016, TAHNIAH NINI!!



Nursyamimi Syarizan @ Nini



16 Mac 2017 | Alhamdulillah.. Debaran result SPM budak nih dah lepas aritu.. petang tu jugak call abg no.5 (ayahnya) tanya Nini dpt berapa. Abang cakap tak tau lagi sebab dia tak pergi masa amek result tu. Nini pegi ngan kawan2 dia jer. Masa call petang tu, abg baru jer sampai depan rumah. So malam tu baru ler dapat call budak neh.. anak dara ni agak pemalu orangnya, jarang nak dengar sora dia. Alhamdulillah result ok cuma kena usaha lebih lagi utk future dia. Result SPM tu cuma permulaan. Akan ada lagi banyak dugaan-dugaan di masa akan datang sama ada dalam pelajaran ataupun kehidupan yang dorang perlu lalui. Andai hari ni tak sehebat orang lain, akan datang kene usaha untuk majukan diri. Kalau tak dapat menandingi kehebatan orang lain...at least boleh berdikari supaya kita tak bergantung pada orang tua / orang lain.

👀Sape yang ade terbaca pasal dia ni, last year (15/12/2016)  dah selamat buat pembedahan  [SKOLIOSIS : PEMBEDAHAN TULANG BELAKANG NINI] 

Kiranya ngam2 lepas abis SPM, terus buat operation. Alhamdulillah, sekarang masih dalam proses pemulihan kat rumah. Boleh solat duduk, jalan or gerak2 jugak cuma tak boleh terlalu lasak sangat. Tapi so far so good.  Kakaknya dulu operation jugak tapi dalam waktu sekolah, so lama jugak la tinggal studynya. Kiranya timing operation Nini ni agak cantik sebab dia abis SPM, terus sambung ngan cuti tunggu result SPM. Kalo nak sambung belajar lepas ni, insyaallah dalam bulan 4-6 akan dapat tawaran. Semoga anak2 sedara usu cemerlang dalam pelajaran dan berjaya dunia akhirat. Amin2.. 💝💝💝💝




❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...