TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Sunday, 10 September 2017

BLOG : IM BACK..!





Salam.. Lama rasanya blog ni agak terabai. last entry 25 Mei 2017. Sekarang dah masuk bulan September. Dah jauh bulan posa dan bulan raya meninggalkan kita. Dan raya korban baru jer berlalu. 

Macam2 terjadi lately. Banyak nak update dlm blog supaya satu hari nnt kenangan sama ada pahit atau manis tu takkan hilang tanpa bukti/jejak untuk tatapan kendian hari. Insyaalllah akan update satu persatu. 

Salute jugak kepada blogger yang gigih buat entry dengan kerapnya. Ni bila nak taip, hilang idea, muncul plak perkara2 lain yg membantut. Dengan masalah2 lain..last2 tertangguh2 jadi la sampai berbulan2. 

Harap apa yg berlaku lepas ni jadi pengajaran. Dan semoga menjadi laa azam nak buat at least seminggu 2-3 entry untuk kenangan. 

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...