TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 5 January 2018

SELAMAT DATANG 2018, SELAMAT TINGGAL 2017





Salam kawan-kawan blogger dan juga pen-stalker (kihkihkih)✌✌.. Selamat datang 2018.. semoga yang indah-indah untuk 365 hari yang bakal dilalui nanti. Selamat tinggal 2017 yang indah.. banyak juga kenangan yang telah tercipta cuma semua tak diabadikan dalam blog ni (pending entry, coming soon akan udpate untuk tatapan dan kenangan kendian hari). 


Hari ke-5 dalam tahun 2018 ni, first entry untuk blog ni yang dah berusia ... tahun. Alhamdulillah...syukur ke hadrat illahi. Masih lagi dipanjangkan umur meniti tahun baru. Tanak cite azam baru sebab memanjang jer copy paste azam tahun yang lama yang banyak lagi masih belum tercapai..so wait and see jer la apa yang bakal kita lalui..kikiki.. 


6 comments :

  1. Alhamdulillah..5 hari dah di tahun ini...moga semuanya akan berjalan lancar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..amin2..semoga yang baik2 jer kita lalui tahun ni.. :)

      Delete
  2. Saya pun tak banyak entry awal tahun ni. Bizi sangat... mcm mcm hallah... nak blog walking pun tak sempat. Moga azam tahun lepas tu akan tercapailah ye hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kan sis..xpe la..slow2 update... xde nak kejar ape pun kan..blog kita sendiri..yg nak baca, nak tengok utk kenangan kendian hari pun kite jugak..jadik la buat ilang rindu kisah time muda bila kita dah tua nnt..heheh

      Delete
  3. Happy new year sis.. hopefully belum terlambat.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year jugak sis..ala xpe lambat pun... heheheh :)

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...