TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 19 February 2018

GULA CAKERY @ IOI CITY MALL


Aritu, bile ntah tak ingat dah..pegi la IOI City Mall tu...jenjalan cuci mata..pas makan-makan..sambung lagi jenjalan..pastu terjumpa Gula Cakery nih kat tingkat bawah tu.. Tetibe terus tekak terasa nak makan mende manissssss. Cakap kat incek hubby, kite tryyyy nak..share-share sebab tanakkk makan yang manisss banyak sangat.

Sebaekkk la incek hubby layankan ajerr.. kalo tak, ade jugak dia ckp dah kenyang la..ape la... memang mau ku muncunggg sampai ke petang haritu..hahaha

So, lepak-lepak la kejap kat situ sebelum balik. Pilih-pilih ape yang dah lama berhajat di hati terutama Victoria Sandwich tu..dari zaman tahun bile ntah terliur tengok blogger masakan dok up pasal mende tu..baru arini kesampaian nak merasa..hehehe


so order la cupcake Caramel dengan Victoria Sandwich nih + Air Mineral


kedainyer selesa sangat..sebab tak ramai orang..yang penting, bersihhhhh




yang ni sedappp gilossssssss. Pakkal la dah kenyang time tu...so wat rasa jer la..heheh




Salted Caramel CupCakes 


maka, tertunailah hajat di tekak selama nih... :)


Pandan Gula Melaka..next time nak teraiiiii laa :)


Double Choc Nutella


sape bedey lepas nih, jangan lupa terjah sana hari kejadian tu okkk.. :)


15% untuk Ladies Day setiap wednesdayyyyyyyy


student pun dpt 15%










nininniniiiiiiiiiiiii pun nak try lepas nihhh














so, jangan lupa terjah pasnih yerrrrrrrrrrrrrrr.... :)



18 comments :

  1. seronok kalau makan kek petang petang begini (^_^).

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn..pekena lak teh oooooo panas2..ekekke

      Delete
  2. Replies
    1. sedap tp x leh makan byk..manissssssssss hehehe

      Delete
  3. Assalamualaikum Juls Julie,

    Pagi singgah sini baca dan tengok segala kek dan manisan, terliur okay..
    Teruja, terutama sekali kek dalam glass tu, hurrrrmmmm nampak sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wlkmslm LZ..

      semua nampak sedap kannn...geram nak try semua tp x leh selalu gi situ..nnt gula naikkkkkkkkkk ekekekek :p

      Delete
  4. Terliur Zumal tengok pilihan kek yang ada tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnnnnnnnnnn kalau pegi sana lagi terliurrr

      Delete
  5. Melting and cravinggggg. Salted caramel cupcake tu plg menggoda. Boleh try nanti ni. Nyum nyum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. try kak..mmg sedapppp makan share2 baru best..rasa nak lagi tp sebab x nak makan manis banyak..kompem x jadik tambahhh ekekeke

      Delete
  6. hehehehe
    selalu nampak kalau ke sana tapi tak pernah singgah cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa..dulu2 selalu jgk lalu situ tp x rasa nak try...aritu lak tetibe..ekeke

      Delete
  7. tak pernah lagi makan sini. btw, thanks bagitau

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome sis..sharing is caring...nnt leh laa try situ..hihi

      Delete
  8. Nampak cute cupcake tu, tak sampai hati plak nak makan..btw nice entry sis,boleh dtg sini bila kesempatan nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis....blh la try nanti kalau gi sana..bawak kawan...gosip2 pasal retis sambil makan kek..hahaha :p

      Delete
  9. sedapnya caramel cupcakes tuuuu.. yummy! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedapppp... tp x leh makan selalu..heheheh

      Delete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...