TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 25 September 2018

SELAMAT MENGHADAPI UPSR 2018


Salam,

lama tak bersiaran. Last entry bulan posa aritu..huawawawakaka sekarang agak busy sket pluss mood ke lawuttttt  nak update blog.

Sebelum tu, nak ucapkan selamat maju jaya buat semua calon2 yg exam UPSR thn ni yang bermula semalam.

Tahun ni anak sedara ade sorang yg UPSR, Tifie. Next year ade sorang lagi. Semoga dipermudahkan semua urusan anak2 dan kaum2 Ibu doa byk2 yer...doa ibu sangat makbul..insyaallah Amin :)



7 comments :

  1. Selamat menduduki peperiksaan UPSR untuk murid2 tahun 6
    Mudah2an semuanya berjaya

    ReplyDelete
  2. semoga anak2 yg duduk upsr tahun ni dipermudahkan dan beroleh keputusan yang cemerlang/ ejulz follow sini :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih datang ke laman Etuza ya

    ReplyDelete
  4. time nak amek upsr tahun 1996 dulu tak ingat dah camna. cuma ingat time dapat result. terus guna public phone zaman dulu untuk kol makpak saudara kat kampung. tu belum balik rumah bagitau kat makayah lagi. haha

    ReplyDelete
  5. Selamat menulis kembali.. Salam kenal

    ReplyDelete
  6. Salam kenal...terima kasih singgah rumah akak

    ReplyDelete



❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...