TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 31 May 2018

SELAMAT PENGANTIN BARU AINAA RAIHAN X FARIDZUAN (17.02.2018)


Throwback gambar majlis perkahwinan anak wak Aseri, staff opis kitorang pada 17 Februari 2018 lepas. Gambar dalam hp banyak dah transfer ke portable hard disc, ni pun terjumpa balik kat dalam google album archive. Yang dalam hard disc kalo cari tu entah jumpa balik ke idokkk..hehehe

Majlis berlangsung kat dewan area Nilai 3. Dekat jer la dari Putrajaya pun. Bertolak dari rumah kul 12++ tengahari, sampai sana dekat kul 1pm, sedikit jem masa nak ke Nilai tu.  






 mak ayah pengantin pompuan, me & by 2nd bos, En. Hafiz. 
Wife ngan anak dia dah masuk dlm cari tmpt duduk. 
Ni kebetulan sampai serentak aritu.


 deko cantik dan simple. Makanan sedapppppp :)




 kek pengantin



 comel anak wak. lain muka bile mekap. mekap pun shuweet jer :)


 nak jugak la posing ngan perantin
perantin baru vs perantin expired kehkehkehh


 nak balik dah. Pas zohor jer terus gerak balik. Gi kenduri tak leh duduk lama2,
kesian tetamu yang baru dtg tu nak duduk plak. 
gitu la sepatutnya :)


 wak bagi doorgift comel. 
kuih meringue + telur rebus 



Kepada Aina & Suami, Semoga kalian bahagia dan jodoh berkekalan sampai ke jannah. 
Serta dikurniakan anak2 yg soleh dan berjaya dunia akhirat. Amin2 :)


Sampai umah, petang tu plak projek buat bawang goreng. Tabur tepung jagung (kalo ade tepung Bestari lagi sedap) & garam sket, goreng banyak wat stok. Jarang beli yang jual kat pasar tu sebab rasa dia semacam jer. Incek hubby pun tak berapa suka. Tak kena dengan tekak. Kadang2 terbeli yang dah bau tengik. So nak selamat, baik la buat sendiri jer.





so petang tu layan mi sedap perisa bawang goreng ditaburi bawang goreng home made gitchuuu :p


❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...