TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 9 November 2018

SORRY! IMAGE HEADER KAT BLOG UNDER MAINTENANCE :p




Salam, lama tak bersiaran. Mane yang tersinggah kat sini, sure perasan gambar kat header tu x center. Tu laa akibat buat keje kalut pastu lupa nak save kod2 yg lama. last2 hilang & tak jumpa dah setting yg sepatutnya. So kene amek masa balik la nak belek kod2 tu satu persatu. Pening jugak sebab dah lama tak main kod dlm tu. Fening.

Minggu ni agak sibuk. Settlekan keje sebelum mc minggu depan. Tak tau doc bagi berapa minggu. Paling kejap seminggu la kot. Ade minor operation sket. Isnin tu dah serah diri ke Hospital Putrajaya. Lama tak main jarum ni...last 2 thn lepas.. berdebar jgk rasa. huhuhu.. Pasal header ni..abaikan jer la.. nanti2 rajin la edit balik..ekekek 

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

Aku Terima Nikahnya

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...