TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 22 July 2013

> SELAMAT BERPUASA - RAMADHAN KE-13

 
 
 

 Sekejap jer masa berlalu..dah masuk hari ke-13 Bulan Ramadhan.. Alhamdulillah puasa berjalan dengan lancar wlupun ade jugak 2-3 hari x sedar sahur.. Hrp terus diberikan peluang berpuasa sampai ke hujung wlupun pompuan biasanya x penuh sebulan..ngehehehe


 Cite pasal Bulan Ramadhan, sinonim dengan Bazaar Ramadhan. Kami tidak terkecuali..tp alhamdulillah hari ke-10 puasa baru pergi bazaar ramadhan..tu pun sbb nak bawak kawan g sane...tapau2 mknn.. Cam biasa, bila membeli dlm keadaan lapar, semua nampak cam sedapp..tgk ler menu kat atas tu..yg makan nyer 3 org jer...last2 x abis.. *menyesal*. Sbb tu nak elak pergi tmpt2 cam tu. Hrp tu last kot...

Mggu depan maybe x g mane2 kot sbb nak  projek sangkar anak2 bulus http://wonderfurrworld.blogspot.com/ tu...tggu member dtg umh tlg buatkan.. klu tak pun, maybe soping jalan TAR kot...kot laaa...tp biasanya x sukeh tmpt sesak2 cam tu...cam ari tu g masa minggu pertama posa, sesak ya hampon sogo tu..nak dptkan token pun sengah jam Q tau...



 Keje kat opis berjalan dengan agak huru hara..sorg member dah dpt tukar blk Swk..ekceli sbb waran perjawatan sini ade 2 jer skrg..sblm ni 3.. tinggalah saya ngan mamat cipsemo tu... so, tunggang langgang wat keje..saya sorg yg tanggung.. meja sebelah2 saya kongker...  hrp kes tatatertib dia settle esok, saya dah bleh wat cuti staff yg bertukar mggu lepas.. x sabar nak cuti raya... huhuhu


tu jer la..kelam kabut..jap g nak bukak posa kat luar.. cukup ler ot sampai 7.00 pm nih..dah x larat nak ngadap meja nih lelame.. huhuhu

No comments :

Post a Comment

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...