TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 4 October 2013

>(DIY) SUGAR GLIDER SLEEPING POUCH (II)

 
 
 
Entry copypaste dari blog anak2 bulus.. 

Projek DIY kedua Sleeping Pouch Sugar Glider. Kalau tak sebab jumpa gambar2 lama ni time tansper gambar ke PC, agaknyer ntah bile nak hapdet blog ni. So sebelum gambar2 di-delete..baeklah di hapdet dulu ke dalam blog. Kalau tak, adalah menjadi keje sia2 tertonggeng2 snap gambar dengan penuh skill mengalahkan potograper terkenal ANNAS EASKEY tuuu..

Masa tu punya laa byk beli kain cotton & flannel kengkonon nak jimat pasni x yah dah beli @ oda sleeping pouch utk dorg. Just beli jer..tp ....................... kalau dah dasar hangat2 tahi ayam tu, pepaham jer la khennn... hanya yg siap 2 sleeping pouch jer setakat nih yg berjaya disiapkan. Sakit jari wooo sbb sume tu hand made.. kalau ade mesin jahit, kompem siap dah sume x yah nak beli online bagai tu..mihmihmihhh  alasan sangat!!!

DIY ni adalah lanjutan DIY yang terdahulu lam entry |DIY SUGAR GLIDER SLEEPING POUCH (I)| . Dah kira boleh sengeh2 alakerangbusuk kot siapkan 2 sleeping pouch tu utk dlm tempoh 5-6 bulan selepas beli kain2. hahahahahhahahahahahahhahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yg warna pink atas sekali tu saya order, yg tu wat contoh jer..
sebab x reti pun nak jahit mende alah nih...


kira try & error laa kaksemah ni nak jimat cermat kononnya

takyah gelak guling2 sangat laa tgk jahitan yg sangat berseni tuh... =))


 siap pun tangkai dia............ cam hidup segan, 
x mau idup jer ghupenyer.. hahahah




dan setiap entry, x sah kalau xde model yang menggayakan setiap rekaan yang dihasilkan.. dipersilakan... Cik Creamy... hehehe

 alah x yah laa wat muka kengkunun cam tak best langsung sleeping pouch tu... huhh









 Ok..model dah penat beraksi..nak rehat...


Ehhhhhhhhh...ehh japppppppppppp... Papa kite lak nak try sleeping pouch ni..

 Opssssss...lupe nak senseddkan tutttttttt Papa Cheezel.. hahah


what next????????????????




 
 

No comments :

Post a Comment

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...