TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 4 October 2013

>PERUMAHAN PRIMA, PRESINT 11 (HANTAR DOKUMEN BANK + SIGN S&P)

 
 
 

Lagi gambar model rumah PRIMA masa saya ngan incek hubby submit dokumen dari Bank ke Pej. PRIMA hari tu (awl bln 9).  Maybe lepas nih dah x amek dah gambar2 gini melainkan ada design lain sbb rasanya dah xde urusan dah dengan org kat Pejabat Prima Presint 2 tu.. lagipun kang ade jugak yang muntah dok tgk saya asik post gambar pasal ni jer.. rumah murah jer pun.. org x heran. Lain laa kalau saya post entry pasal rumah kondo yg juta2 tuu...

*ayat dalam entry ni mmg agak sedikit emo bila ada anon yg terus buat kesimpulan/ menilai tanpa mengenali kita dengan hanya membaca melalui blog sahaja*

Lady Rusty, Chello, Cheesedale, Chester, Lady Evelyn
Cheezel, Caramel, CheezyJr, CreamyJr & bakal twin joey,
kalau umur panjang..nnt nampak gaya korang duduk kat ruang dekat2 
ngan mesin basuh tu k..kompem korang sukeh angin sepoi2 bahasa kat umh tu nnt 
sambil menikmati pemandangan dr atas.. heheh




 Bilik Master, Bilik No.2 & Bilik No.3
nampak jelas ruang tamu & ruang makan dari pintu masuk tu ;)






 Ohhhhhh...!! Ini rumah yang mahal2 tu.. saja tepek gambar buat cuci mata.
Sebelum ade anon yg meroyan kat sini, baik saya ckp awal2 yg..
SAYA MEMANG TAK MAMPU BELI RUMAH NI SEBAB SAYA BUKAN ANAK MENTERI,
yang bleh beli rumah juta2 wlupun x keje mende pun,
saya mungkin antara golongan bawahan, mengharap rumah kerajaan kasik.
Ehhh hello...bukan KASIK ok.. kami beli..!
 kene paham betul2 ayat tu sebelum menilai.

mungkin awak sorg jer yang mampu beli umah ni. 
sekian terima kasih..!





pemandangan dari opisku..Masjid Putra samar2 jer bila time hari agak berjerebu..
Alhamdulillah tgh bln 9 baru2 ni settle sign S&P kat pejabat lawyer. Tinggal nak tunggu umah siap je lagi. Kitorg sign S&P kat pejabat lawyer kat Seksyen 15 BB BAngi. Berdekatan dengan NIOSH. Pergi dalam keadaan xde mud. Ada hal yang spoiled mood hari tu..
saya suka tgk design lam pej lawyer ni. Kemas & x nampak cam lam pejabat. Cam kat umh jer..

 Bilik tempat sign S&P. Lenguh jari iolsssssss..


cantik siling plaster opis dorg..
tu jer..
sekian, terima kasih.

4 comments :

  1. Hehe..sye pown dpt sys..blok b jgk..ting 9..hehe...peduli kn kate org.,ko hado...rezky ank2..manusie neyh mmg pndi mengate je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo ye ker..Alhamdulillah.... berjiran ler kita wlupun lain2 tingkat ek.. tu la..pedulikan kata2 org yg busuk ati dengki tgk rezeki org lain...dah malas nak layan... lepas2 ni malas dah nak layan org ade penyakit hati mcm tu..layan orang cam tu..sampai bile2 x abis..

      rezeki masing2.. x kira la rumah murah ker..mahal ke...dah tu ikut kemampuan kita..

      Delete
  2. Pemasangan water heater, kipas siling, kipas dinding, lampu, pasang bracket tv, pasang ampaian dinding, drill lubang skru gantung frame, cermin dan sebagainya, pasang kanta / teropong pintu dan lain2... Untuk Kawasan Putrajaya.
    CALL / SMS / WhatsApp: 0176431977
    info lanjut di: http://shower-heater.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Pemasangan water heater, kipas siling, kipas dinding, lampu, pasang bracket tv, pasang ampaian dinding, drill lubang skru gantung frame, cermin dan sebagainya, pasang kanta / teropong pintu dan lain2... Untuk Kawasan Putrajaya.
    CALL / SMS / WhatsApp: 0176431977
    info lanjut di: http://shower-heater.blogspot.com

    ReplyDelete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...