TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Sunday, 23 February 2014

> LAUNDRY ROOM IDEAS | RAK & AMPAIAN



Dah tengok gambar INSPIRASI BILIK MEMBASUH?? Jom tengok pulak rak2 dan ampaian untuk letak barang2 / sidai kat bilik membasuh tu. Kot korang yg dah plan nak pindah rumah, dpt inspirasi dari gambar ni..hehe 

 kalau bakul3 camni, blh dpt kat kedai RM2 tu, rasanya harga dia x sampai kot RM10


 yang ni lepas ambik pencuci, sila tolak yer..tp saya x berapa berkenan jenis camni sbb cam agak 
terdedah & bahaya kalau ade budak2. Saya prefer yg jenis rak bertutup & letak tmpt tinggi.



 kretippppppppp..!! 











 rak dah byk & bertingkek2 ni, nak letak ape ekk..?? hehehe



yang ni, kalau rajin...bleh jahit sendiri.. kalau malas, bleh upah tukang jahit buat.
Kalau sayang duit lak, guna laa sarung bantal lama2 tu jer..hehehe


sekian...


4 comments :

  1. Memang kreatif semuanya...suka sangat tengok..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann...dorg ni sentiasa berfikir cemane nak guna balik brg2 lama supaya jadi menarik dan x membazir..hehehe

      Delete
  2. Hi Julie!

    I suka yang ke-16 punya, wall hijau pucuk pisang. So tidy and fansy :)

    Btw, salam kenal Julie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Honey..heheh thanks singgah sini... kann..saya pun suka sbb mmg fav hijau..dulu minat giler ngan warna hijau & oren.. mmg x leh tinggal...skrg still minat jugak tp lebih kepada pink & kelabu dah skrg nih..hihihih

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...