TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 12 June 2014

> SANAH HELWAH | HAPPY BIRTHDAY | SELAMAT LAU LAHIR BONDA RAHMAH BT. DRUS KE-71 THN (12 JUN 2014)

 
 
 
 


●Sanah Helwah 
●Happy Birthday 
●Selamat Lau Lahir 
 
utk Wanita Pertama di hatiku, 
Bonda Rahmah binti Drus bin Aman 
yang ke-71 tahun hari ni, 12 Jun 2014.

Tersangat besar pengorbanan mak berpenat lelah membantu arwah apak dlm keadaan serba kekurangan membesarkan kami 7 beradik sehingga masing2 ada kehidupan sendiri. Jarang mendengar mak keluh kesah melayan karenah anak2 dan cucu.

Semoga mak terus diberikan rezeki kesihatan, umur panjang, dilimpahkan nikmat dan rahmat serta dijauhkan dari sebarang musibah.

 
Terima kasih mak..kerana :

▪ menjadi "guru" yg mengajar subjek yg xde diajar kat sekolah,
▪ menjadi "doktor" di saat sakit demam mlm2
▪ menjadi "chef" bila request nak makan mcm2
▪ menjadi "instant bank"saat poket kecemasan
▪ menjadi "kaunselor" di masa2 hidup suram
▪ menjadi "teman sejati" masa susah dan senang
▪ menjadi "kamus" tempat rujukan

Tak terbalas dgn apa cara sekalipun pengorbanan. Semoga dijanjikan tempat di jannah utk mak nnt..insyaallah. Hanya Allah SWT jua membalas jasa2, titik peluh & penat lelah mak.. amin. Salam sayang dari anak2, menantu dan cucu2 mak 19 org.
 
Sedihnyer x dapat balik celebrett besdey makkkkkkk.. sobssssssss...sobsss...sobbbssss...

 
 
 
#Birthday  #SanahHelwah #Nyawaku #Family #melanau #MelanauOya 
 #Bonda #Mama #Indai #Mak #MaknekOya #Maknek  
#Precious #MyFirstLady #71th #TunJuyah #JulsJulie
 
 
 

2 comments :

  1. nanti balik ye...Happy birthday kat mak awak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. O'GOSH ISKANDAR >>> nak sangat balik tp kene tggu lps raya la jawabnyerr..uwawawa... btw, thanks tauuu... bg pihak makk hhehe :)

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...