TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 30 June 2014

> SANAH HELWAH SIS MAE @ MARDIANA BONIE 29/6/2014

 
 
Sanah Helwah
Happy Birthday
Selamat Lau Lahir 
 
buat kakak ipar tersayang Along @ Sis Mae @ Mardiana Bonie
semalam, 29 Jun 2014.. yang ke-36thn

Semoga Along dipanjangkan umur,
dimurahkan rezeki, 
diberikan kesihatan 
dan terus diberikan kekuatan menghadapi ujian yg mendatang.
 
 gambar masa kitorg celebrate besdey ank sedara & Abg time dia sihat bln 1 awl thn ni.
 Masa tu saya tumpang sekali sbb x celebrate besdey  bln 12 thn 2013 tu.


Sebakkk rasanya..yg pasti Along sambut hari lahir thn ni tanpa suara dan gelak tawa abang.
 
 
pastinya sambutan hari lahir tahun ni berbeza dari thn2 yg lepas sebab abg saya, Samsuddin bin Busla @ Jaya bin Sera @ Cikgu Sams dalam keadaan tak sihat @ masih belum sedarkan diri since koma 28/3/2014 hari tu akibat sesak nafas @ asma & darah tinggi. Mana2 yg x tau pasal ni, saya pernah buat entry pasal  [ABANG MASUK ICU] sebelum ni.
 

 walaupun abg dulu2 seorg yg agak serius @ cikgu yg agak garang di mata student2 beliau,
tp dia jenis x berkira. Rindukan senyuman dia...bebelan dia..gelak tawa..bla..bla... T_T
 *kesat air mata*

2012 : Sunway Lagoon - i_City - KL - Melaka - Pahang 

Gambar atas tu masa dorg bercuti ke  KL tahun 2012. Kitorg sempat laa cuti sekali sbb kebetulan mak & Nabila si rambut merah tu ade sekali kat sini time tu. Sempat pergi mandi-manda kat Sunway Lagoon, pastu pegi Melaka & Bukit Tinggi, Pahang. Tak sangka lak tu percutian terakhir kitorg masa abg sihat.. T_T


gambar2 semasa abg sihat walafiat. Badan pun naik time ni. Ade dinner anjuran sekolah dia, 
SMK (A) Matang 2, Kuching. Tak jauh dari camera tu, sbb dia suka ambik gambar..
Genap 2 bulan (bulan 5 hari tu) abg dibawak balik rumah..masih lagi macam tu sampai sekarang..takder perubahan... harap along kuatkan semangat. Kami sentiasa bersama along bila masa along perlukan bantuan selagi yg terdaya kami. 

Kalau saya dalam keadaan ni, mungkin saya tak setabah along..tp dalam hati, Allah SWT jer tau  ape along lalui sekarang. Dengan anak2 yg makin membesar.. wlupun agak mustahil utk tgk abg sembuh seperti sedia kala namun kami sekeluarga masih berharap dan x berhenti berdoa semoga abg sekurang2nya sedar utk melihat anak2 membesar depan mata. Semoga Allah SWT mendengar doa2 kami di bulan suci ini. Amin


*kesat air mata*
 
 
 

No comments :

Post a Comment

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...