TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 28 November 2014

> IOI CITY MALL - TEMPAT MAKAN

 
 
 
 
 yang nih pulak senarai tempat2 makan kat situ..





Hari tu kitorg bawak Mak makan kat Nandos tu...dah order2, mknn kitorg sampai dulu, mak punye x sampai2. 2x panggil budak remind kat dorg.. Bila check kat budak keje situ, rupanya xde dlm sistem.. tp tak per la..sambil2 menunggu tu, saya share portion saya ngan mak...










Soo far tak perasan sangat semua nama tempat2 makan kat situ cumanya yang saya x berapa nak selesa bila tmpt makan NON HALAL dekat2 dengan tmpt makan yg HALAL. Plus, ade satu tmpt salai Cadbury aka Ngot-Ngot betul2 berdepan dengan Index Living kalau x silap..mmg cium bau tu laa kalau lalu depan tu. 
 
Saya bukanlaa x biasa cium bau tu @ makan berdepan dengan org yg makan mknn Non Halal sbb keadaan tu dah jadi perkara biasa kat Sarawak. Cuma bila kat sini, selaku majoriti penduduk adalah Muslim, mungkin pihak pengurusan patut mempertimbangkan tempat makan yang berasingan bg makanan yang NON HALAL / mungkin jugak utk yg beralkohol. Just my 2 cents laa kan..hihihi
 
so, dengan berakhir entry pasal ni...dah boleh laa delete gambar2 ni lam pc.. nak clear gambar2 yg x penting.. hihhi
 
 
 

Thursday, 27 November 2014

> IOI CITY MALL - HOME PRO

 
 
 
 
Lepas ke Index Living tu (prev entry), kitorg ke Home Pro lak. Kat Home Pro ni harga barang2 murah skit dari Invex Living tu.. takde beli barang ape pun pergi 2 tempat tu kecuali saya ade sambar seketul patung kucen dari soft material. RM19.90 jer..tu pun stok tinggal 3 ketul jer... dasar mak kucen sangat..hahah
 






suka tengok rak bertingkek2 nih..hrp ade laa Home Pro bukak kat Kuching nnt2.. :p




SUDUT CERMIN & KELENGKAPAN BILIK AIR 









berkenan bekas2 soap dispenser ni tp maybe thn depan pindah, cam malas plak nak drill2 bagai


tapi kalau pergi lagi sekali, kompem ku sambar jua..hahaha


comel tp x praktikal sbb tangan iolss jenis panass...suka pecahkan barang2...kuikuii





BAHAGIAN TILES UNTUK DAPUR





























Abisssssssss.... sekian..time kasih...pic last ni xde kaitan...ganassssssssss...!! haha

Wednesday, 26 November 2014

> IOI CITY MALL - ( INDEX LIVING) PART (II)

 
 
 
 
Yang saya suka tempat ni, sbb dia buat tmpt pameran ala2 IKEA...ok la kalau nak tgk2 & cari idea nak ngias umah...cam kitorg nih, kalau nak g IKEA Damansara semata2, mmg lambat laaa.... ni pun rasanya dah 5-6 thn tak pegi IKEA..huhuhu
RUANG MEJA MAKAN 












 KITCHEN KABINET 























  BILIK TIDUR



















 selaku hantu kucen, iolss berkenan patung ni tp rega dia RM99..bukan RM9.90.. bhahaha


















abaikan apek tu..mmg dia tido kat situ..hehehe
















cermin ni x sesuai kalau ade budak kecik..sekali tolak, dah tumbangg..



bersambung..HOME PRO plak.... :)

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...