TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Thursday, 27 November 2014

> IOI CITY MALL - HOME PRO

 
 
 
 
Lepas ke Index Living tu (prev entry), kitorg ke Home Pro lak. Kat Home Pro ni harga barang2 murah skit dari Invex Living tu.. takde beli barang ape pun pergi 2 tempat tu kecuali saya ade sambar seketul patung kucen dari soft material. RM19.90 jer..tu pun stok tinggal 3 ketul jer... dasar mak kucen sangat..hahah
 






suka tengok rak bertingkek2 nih..hrp ade laa Home Pro bukak kat Kuching nnt2.. :p




SUDUT CERMIN & KELENGKAPAN BILIK AIR 









berkenan bekas2 soap dispenser ni tp maybe thn depan pindah, cam malas plak nak drill2 bagai


tapi kalau pergi lagi sekali, kompem ku sambar jua..hahaha


comel tp x praktikal sbb tangan iolss jenis panass...suka pecahkan barang2...kuikuii





BAHAGIAN TILES UNTUK DAPUR





























Abisssssssss.... sekian..time kasih...pic last ni xde kaitan...ganassssssssss...!! haha

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...