TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 9 December 2014

> [PR1MA PRESINT 11] PROGRESS TERKINI RUMAH

 
 
Dah lama tak update pasal rumah PR1MA nih... alhamdulillah dah bayar duit utk api & air bulan 9 hari tu. Progress rumah rasanya dah 80% kot siap..
 
Gambar2 ni pun gambar yang lama.. ambik bulan 9 aritu masa lalu2 cuci mata kat Presint 9. Insyaallah dijangka siap bulan 10 tahun 2015. Kalau takde pape aral melintang, duduk tak duduk maybe awl tahun 2016 jugak laaa kot. Amin2.. 
 
Dah x larat nak menyewa. Rumah sewa sekarang pun mcm2 hal. Bocor kalau tiap kali ujan lebat. Komplen ngan tuan rumah, tukar pelampung. Pastu jadik balik. Tukar sekali lagi. Bocor lagi. Last2 mintak tlg kawan incek hubby tukar lagi. 
 
Pastu paip bawah tanah pecah, datang bil melambung2 bikin sakit jiwa, RM481.00++. Separuh kitorg bayar sbb tuan rumah TAKNAK  bayar semua. Katanya salah kitorg sebab x tengok meter. Entah la..mende jadik bawah tanah..sapa lah nak perasan sume tu. Tau2 bil sampai banyak tu. Malas nak cite pasal rumah sewa sekarang. Bikin stresssssssssss... Layan gambar jer la..
 
 
16 September 2014 - 6.00 pm






yang ni ngadap shop lot..dekat kalau nak beli brg2 dapur :)














yang best, bus stop dekat jer kat bwh tuu... nak g keje senanggggg.. x payah pening2 fikir nak berebut parking

Start tahun depan dah kene buat proses clear brg2 yg dah byk giler tu kat rumah.. mane yg elok, bleh sedekah kat tmpt2 yg memerlukan. Brg2 yg x guna, boleh buang. Selalunya sebab sayang, sbb cam nak guna, cam nak recyle tu yg last2 jadik semak dlm rumah... 

Pastu blh cite next proses lak..nak cari org buat grill rumah & KC.... lambat lagi..huhuhu




❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...