TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Monday, 23 March 2015

[PR1MA] - MAJLIS PENYERAHAN REPLIKA KUNCI PERUMAHAN PR1MA PRESINT 11



 
 
 
 
 Cerita basi pasal jemputan ke [MAJLIS PENYERAHAN REPLIKA KUNCI PR1MA] hari tu. Nak cerita jugak untuk rujukan / kenangan sendiri kendian hari. 
 
So pada hari sebenar kejadian tu, 6/3/2015, awal2 saya, incek hubby & mak bertolak pergi ke Presint 11. Masa sampai tu dalam 8.30am orang x ramai sangat. Lepas parking kat Blok A rumah PR1MA tu, kitorg bekpes dulu dlm kete. Takut ramai orang & susah nak bekpes. 
 
Dah settle bekpes lam kete, terus ke tempat pendaftaran. Kenalan yg juga bakal jiran kat PR1MA whatsapp ckp kene register dulu untuk pendaftaran dan cabutan nombor bertuah. Settle yang tu, terus ambik tempat duduk siap2. Kejap jer ramai orang sampai... pastu dlm 11.00 am, PM pun sampai dan merasmikan majlis tersebut. 
 
Lain2, layan jer la gambar2 di bawah..gambar2 rumah x banyak snap..sbb masa open rumah contoh aritu, ramai giler orang....snap2 kene gmbr kaki org jer...huhuh 
 
 
 




Mem Besar kene paksa posing..hihih...



Ni Dewan Serbaguna. Masa ni dorg tgh set up utk PM buat PC

Ruang belakang dapur / tempat sidai baju or masak


Ni ruangan dapur. Kecik. Sangat2 kecik. Hakikat harga tanah di Putrajaya...sobss..sobbss..

 
toilet ke-2




Penerima replika kunci..

 














Paul Ceylon - junior saya masa sekolah menengah. Rezeki dia, bujang tp dah dpt PR1MA. Yang 1006kp lak tu..




















close up giteww snap gambar PM ni. Kebetulan lak tmpt duduk iolss blkg kusi press..hhehe





Ucapan Perasmian oleh YAB PM









sekian..gambar2 sebenar akan diupload lepas dpt kunci 


❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...