TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 10 August 2016

REVIEW PRODUK : SMART KEYLER

 
 
Aritu Jack @ Zakiah iklan produk ni dalam group Bebunga. Untuk hapus semut dll katanya. Mula2 cam tak minat.Yerrr la..sebab dah biasa guna spray Ridsect punya. Masalah kat rumah sekarang, lalat ke cicak ke dah takde cam kat Kajang dulu..tp masalah semut yang halus2 tu plakkk.. Geram jer rasa... makanan tinggal kejap jer, dahhhh berkerumus..last2 buang x leh nak makan dah..
 
Bila dengar ada opismet yang dah guna jugak dan memang berkesan... terus up iklan dalam group opis. Ada yang nak..so kumpul2, dapat la order 5 botol.


Hakak punye yg botol Oren tu. Cam sedap plak..cam air jagung. haha. Dia ade beberapa kaler.  Bau Serai Wangi..Best! RM30 jer sebotol..

 
So, pagi Jumaat tu Jack hantar gi opis. Nasib baik pas dia Seksyen Keselamatan belum terminate lagi. Kalo tak, jenuh jugak nak menapak menjinjit plastik berisi 5 botol tu ke opis. hahahah >_<
 
 
 






Dah try kat umah..balik2 tu nampak semut menitiiiii jer kat dinding2 & plastik sampah..terusssss laju spray. Pastu tinggal.. Tak lama lepas tu..tengok balik, innalillahhiwainnailaihirojiuun dah semut2 tu.. Yesssss!!

Memang berkesan! Lepas ni rasa nak order lagi satu.. nak guna dalam bilik / bilik baju plak. Dalam bilik baju boleh tahan jugak semut datang. Tak tau amende dorg suka sangat dlm bilik baju tu. Takde stok makanan pun dalam tu. Agaknya ade semut2 yg menumpang dalam kotak masa pindah dari Kajang aritu... grrrrrrrrrrrrrrrrr..!!!

No comments :

Post a Comment

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...