TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Friday, 9 September 2016

BEBUNGA : FRIDAY LUNCH @ RUMAH KAK MAST 2.9.2016)


2 September 2016 (Jumaat) | Aktiviti Bebunga minggu lepas, memenuhi undangan aktiviti menternak lelemaksss di Istana Kak Mast Di BB Bangi.


        
dah readyyy untuk dibahammmm aummm





Menu memang mabelesssssssssssssss. Ade:
1) Udang Goreng Telur Masin
2) Asam Pedas Ikan Merah
3) Siakap Sweet & Sour
4) Kailan Goreng Ikan Masin
5) Buah Tembikai
6) Sup Tulang (takde dalam gambar sebab tangan dah berminyak2 dengan udang hahah)
7) Budu + Cili Padi

Pencuci Mulut:
1) Puding Koktel
2) Puding Caramel (mabelesssssssssss sebab resepinya guna whipping cream & susu segar pastu dibakar kejap) 
3) Raja Segala Buah, Duyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,!!! :p
 

Puding Koktel & Puding Caramel yang mabelesssssss
 

 Sedapppppppppp... menambah2 weolsss. TQ Kak Mast!! Semoga dimurahkan rezekimu dan jangan serik jemput kami lagi..  kami x kisah Kak Mast masak ape pun..semua bedalllll... hahaha


theyolsss, Tuan Rumah yag baju hijau tu la...hehehe
Kemain Zila posing ekk.. arini (9.9.2016) last day dia kat opis kitorg :'(
 


 
 Jack @ Zakiah & Me.. xde dah jiran sebelah meja nak sembang2


 Aktiviti lepas makan... Acara wajib...wefie...selfie..bla..bla  haha

 




 Opsss... berkenan wing chair kak Mast tu tauuu! hahaha




Lepas kongkerrr ruang tamu kedua, pastu kat ruang tamu pertama plakkk... bergambar guna timer jer la. Nasib tak jatuh iolss lari2 setting camera kat hp.. haha




 


 Acara last, menikmati duyan kat luar rumah..hahahah


Tq zana (tudung purple)..yg tukang bukak duyan..kami ni keje menikmati melantak jer.. hehehe 
Zana pun tgh tunggu surat nak tukar keluar dah..sama cam zila yg tudung pink kanan tu... sobs..sobss..makin kurang ahli bebunga pasnih..








Alhamdulillah..muka2 happy kekenyangan. Tq banyak2 Kak Mast... semoga Allah bagi rezeki yang murah selalu... maju dalam biz.. 


kalau nak makan masakan kelantan, boleh g kedai makan dorang, Restoran D' Salor, kt FB pun ade blh search (tak boleh copy link FB sebab kene block kalau kat opis).
 Alamat:

Restoran D'Salor 
 No 6-G,, Jalan Putra 5, Taman Putra Kajang, 
43000 Kajang, Selangor


Kalau nak order set kecantikan Mekar Semilu pun boleh contact Kak Mast ni, search FB Melisha Ann or whatsapp 019-3736762.



Next aktiviti............................???

 hehehe


2 comments :

  1. Duyannnnnnn..
    Ohhh sedapnya...
    Balik kampung nanti nak cari duyan lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn... bestnyer kalo dpt duyan time2 camni..haha.. semalam balik dari Nilai 3, terlepas plak stall jual duyannyer...frust lahaiiiiiiii :'(

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...