TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Tuesday, 2 August 2016

BEBUNGA @ JAMUAN RAYA DI CAFE JPM BHAHAHA!!

 
 
 
 
Gambar hari sepatutnya jamuan raya dengan Pi'Em tapi kami tak pergi pun PICC tu. Sebab rasanya tak kosa nak berhimpit-himpit, berebut-rebut, berpadat-padat dan bergesel2 dengan orang ramai yang datang jamuan raya tersebut. Errkkkkkkkk...

Serik!! Pernah pergi tahun bile ntah.. kene tolak dengan mamat2 yang kelaparan berebut makanan. Terasa cam dah kat Somalia plakkk rasanya. Dengan lelaki perempuan bercampur bersesak2, last2 satu ape pun tak dapat makan.. akhirnya kelaparan dan pada hari jamuan raya tersebut, saya, opismet & bos (Penasihat Undang-Undang) terpaksa balik awal dan menuju ke Alamanda untuk cari makanan. 

Sadissss... 

So...biarlah berjamuan raya sesama weolss di Cafe JPM jer.. tak yah berebut2, pening kepala, rimas bla..bla.. dan bleh gosip sampai mabukkk...!. hahaha




 
 

MAKAN-MAKAN : OUTING LUNCH BEBUNGA @ SEOUL GARDEN, IOI CITY MALL, PUTRAJAYA

 
 

 
 
 
22.07.2016 | Outing lunch dengan Bebunga kat Seoul Garden, IOI City Mall, Putrajaya. Ekceli merangkap gader2 ngan [ Kak Mast ] & Jack yang dah bertukar keluar dari Seksyen weols sempena naik pangkat. Tahniah Kak Mast & Jack @ Zakiah!! hehehe... 

Aritu gi makan sini dpt laa rega RM29.00 kalo tak silap sebab member opis aka Puan Arkitek Landskap beli kat Groupon. NP rasanya dalam RM40++ satu kepala. Hakak tak biasa tak penah makan situ..so semua dorang yang uruskan. Just bayar jer kat theyolss. hahaha

So, diabadikan gambar-gambar ni untuk kenangan bersama bebunga, untuk tatapan bila masing2 dah pencen esok.. hahahah!! Sekurang2nya kalau hp ke pc kene virus..gambar2 ni masih ada untuk tatapan. Tu pun kalau masa tu masing2 larat lagi nak hadap pc dengan spec dah tebal 2 inci,..hahahah!!


Dari Kiri : Mek Yu, Kak Mast, Hakak & Zila




 

Dari Kiri : Jack @ Zakiah, Shu, Mek Ja, Mek Jana @ Zana. Kanan (dari depan): Zila, Hakak, Kak Mast & Mek Yu

Gambar ni jer yg dpt full semua masuk. Thanks to jiran sebelah meja yg tlg snapkan. hehe













Muka kekenyangan. Selfie nak balik dah. hihih
 
 




 
 

Seronokkk!! Best! Sayang yuolsss bebunga.. Muachhhhhhhhhhh. Semoga hubungan persahabatan ni kekal sampai ke tua.. amin2.. hehehe 

(mcm la dorang tau hakak ade beloggg kan) hahahha



testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...