TINGGG!

❤ FOLLOWERZ ❤

Wednesday, 4 January 2017

CARI MAKAN : RESTORAN GOLEK-GOLEK SUASANA KAMPUNG @ GOMBAK

 
 
 
 
 
 
selepas bersesak2 di  MIDVALLEY kitorang gerak ke Gombak menuju RESTORAN GOLEK-GOLEK SUASANA KAMPUNG. Sampai sana pun dah agak lewat sebenarnya dekat-dekat kul 11pm sebab tersesat dalam perjalanan. Kebetulan pulak malam tu hujan renyai-renyai. So persekitaran situ agak berlecak. Tempat parking pun agak gelap sikit, so better sebelum parking tu...turunkan penumpang siap2 depan restoran. hehehe
 
 
Unik plak kepala paip buh kat pintu. hehe


Pemandangan dari tempat parking.








Masa ni hujan baru reda...tp masih rintik2 @ gerimis halusssssss. Kusi luar tu semua basah


Salah satu port berposing kalau hari tak hujan


Pelita...betul2 suasana kampung tapi kalau kat kampung iols, time raya jer pasang pelita memalam. heheh





Gambar pun gelap semacam jer. Masa ni lupa nak setting flash >_<


basahhhh..tak leh duduk sini...


salah satu port makan jugak tapi kitorang amek yg dekat jer. Malas nak turun situ.

Berlatarbelakang surau. very the klasikkk :p



surau dia...


Lereng tu ape ekkk??






Kitorang makan bawah tu jer. Terang la sikit nak tenung muka memasing kahkahkahh











Cik Pharmacist. Nak ubat sakit hati, sakit jiwa, bleh mintak kat dia..hahaha










sambil tunggu makanan sampai, berposing la puas2 dulu...




Memula jumpa menantu ni masa akad nikah kat Sibu, Swk 3/12 aritu, ingatkan orgnya x leh bawak gurau, almaklommm, Pak Ostad..heheh. Maksu dorang ni segan kalau nak gurau2 sebarang. Takut orang x selesa. Tengok2, ok jer. Agaknya dia pun pasrah kene usik kot. tu belum masuk korum Pak Ngah & Pak Udak @ Uda dorang.. .kekeke












bawah rumah pun ade tempat makan jugak. Agaknya dorang yang dok bawah ni asal2nya yang makan kat tengah2 tu tapi bertempiaran lari sebab hujan kot..ekekekeke


 Sambil-sambil tunggu makanan tu, ada live band kat situ. Layan la lagu2 dulu..hehehe

kemahennn mak punye menu,..omputeh uolsss.. Chicken Grill katanya..hehe


Iolss order Fish Grill.. nak order steak ke ape, kang pitam perantin nak membayo..hahahah :p






Mesin jahit lama..


dah sudah makan, nak balik dah tp posing2 jugak dulu.. heheh


Tangga agak licin tapi tak mematahkan semangat kami nak men-snap gambar


Jemput laa datang rumah raya nanti..ekekeke.. One of my fav design rumah ialah rumah melaka.. entah.. rasa best jer dok umah tangga camni..heheh






perantin pun kene paksa bergambar jugak. Dorang masih malu2 meowww lagi tu..heheh









 gambar dengan my First Lady tak boleh takde..heheheh


Overall, makanan ok la..sebab takde try makanan lain @ yg bakar2. Just try yang western jer. Lagipun banyak makanan dah abis dah malam tu.. so makan apa yang ade jer. Lepas waiter serve mekanan, dia ckp kene bayar terus sbb kaunter dah nak tutup... so lepas abis makan, laju2 la perantin berdua tu g bayo..hahaha... Wassap gambar ni kat incek hubby, dia cakap nak jugak try sana. Maybe next time kalo pegi, leh try ikan bakar plak. 
Buat Amin & Liza, TQ tau belanja maksu, maknek & yg lain2 makan. Moga murah rezeki korang berdua. Amin2. 
Sapa-sapa nak try makan, boleh la gi sana. Nak tengok gambar terang time waktu siang, boleh skodeng blog [SUPERMENG MALAYA] ni. Iolss amek gambar pakai hp mughah jer... ekeke... 
Boleh jugak skodeng FB dorang kat [SINI] Alamat & detail seperti kat bawah.
Address: Jalan Lingkaran Tengah 2, 53100 Kuala Lumpur, 
Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
Hours:
Open today · 7PM–12AM  






  Memandang











4 comments :

  1. Replies
    1. leh sis..try la... klu pegi awl..mungkin menu byk lg..aritu dah lewat..kul 10pm keluar dari Midvalley..sampai sana dengan campur sesat barat lagi dekat 11.40 jugak la..so mknn dah x banyak pilihan..heheheheheheh

      Delete
  2. cantik tangga rumah melaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan sis..suka tengok design rumah melaka ni... kalau berposing raya..x yah cari kusi dah..bersusun jer kat tangga..ekekek

      Delete

❤ KORANG SANGAT SHUWEET KALAU MENAIP DENGAN PERKATAAN SOPAN ❤

testing

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ KLIK OLDER POSTS ❤

❤ VISITORS

Flag Counter

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...